Ps 4 mü Yeni Nesil Telefon mu ?

MyWorldLife

Hectopat
Katılım
14 Haziran 2014
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Arkadaşlar

Lise 2.ye gidiyorum suanda xbox 360 var ama satip ps4 almak istiyorum suanda kullandigim telefon lg g pro galaxy s4 ile hemen hemen ayni ozelliklere sahip ama bu yil ps4 veya telefon ikisi arasinda kaldim eğerki ps4 alirsam lg g pro ile 2 yil gecirmek zorunda kalacam ps4 ise yilda 2 oyun felan alirim en fazla eğer ps4 almassam yeni nesil telefon iphone 6plus galaxy s5 note 4 ama konuyu telefon tartismasina cevirmesseniz sevinirim (apple samsung cekismesine demek istediğim yanlis anlasilmasin)

konsol ise niye konsol telefon ise niye telefon ?


Tesekkurler.
 
Telefon oyunlarında ben gelecek görmüyorum. Üstelik yine eski telefonları seçiyorsun alacağın telefon hoş bişey olmayacak. PS4 ise ikinci elden oyun bulabilirsin. Asla telefon taraftarı olmadım. Oynayabileceğin oyunlar gerçekten kalitesiz olacak çoğunlukla ama PS4'e özel oyunlar çıkmaya devam ediyor ve bir çok da güzel oyunları var. Elindeki telefon da kötü değil zaten. O paraya alabileceğin yeni bir telefon üstüne pek bişey katmayacak zaten. Benim önerim ikini el PS4'lere bak, yanında oyun falan da verirler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu soru aynen suna benziyor,

Elma mi alayim yoksa çivi mi?

Zaten elinde Xbox 360 var. Oyununu orada oyna. Ben kac yillik Galaxy Grand Prime ile idare ediyorum. Zaten daha da fazlasina gerek duymuyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı