PS 4 mü yoksa GTX 960 mı ?

ugurrrr20

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaslar aralarinda kaldim sizce GTX 960'li bi sistem mi toplamaliyim yoksa playstation 4 mu almaliyim? Eger konuyu yanlis yere acdiysam kusura bakmayin forumda yeniyim cunku :)

Not: Bilgisayarim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Göreceli bir konu. Ben derim ps4 al. Başka biri der sistem topla. Dostum ps4'e özel oyunlar var ps4 al derim, derler ki pc ile ps4 arasındaki grafik aynı değil. Yani herkes farklı cevap verebilir. :)

Not:Ben şahsen bilgisayar kullanıyorum ve memnunum. :D

PS4 almak bana saçma geliyor nedense. PS4 al, yanına her oyun için 100 TL öde. Hem de Online oyunları. Ayrıca bilgisayarım yok demişsiniz. O yüzden kesinlikle PC.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir insan oyun oynamak için anakart kadar para veriyor bir oyuna. 250 TL'ye oyun gördüm Steam'da. Bu kadarı cidden fazla. 25-50 TL civarında olsa alınır ama bir oyuna 200 TL vermek mantıklı gelmiyor açıkçası.

Bir insan oyun oynamak için anakart kadar para veriyor bir oyuna. 250 TL'ye oyun gördüm Steam'da. Bu kadarı cidden fazla. 25-50 TL civarında olsa alınır ama bir oyuna 200 TL vermek mantıklı gelmiyor açıkçası.
İndirimi beklemek gerekiyor. Sonuçta oyunu yapmak oynamaktan kat be kat daha zordur. Empati kurmak lazım. İndirimi beklemek lazım :)

Bu oyun yapımcılarının maaşını kim verecek? Firma sürekli cebinden verirse firma batar. Bir de korsan bitirip "Yeni oyunu ne zaman gelecek?" diye saçmalayan tipler var. Bu oyun yapımcıları bedava çalışmadığı sürece oyunlar pahalı ya da dandik olacak. Bu da biz oyun severlerin kararı.

Oyunu yapan firma da sütten çıkmış ak kaşık değil bence. Daha oyun bitmeden oyunu yayınlayan, daha sonra DLC ile para almaya çalışan firma çok.

Bu oyun yapımcılarının maaşını kim verecek? Firma sürekli cebinden verirse firma batar. Bir de korsan bitirip "Yeni oyunu ne zaman gelecek?" diye saçmalayan tipler var. Bu oyun yapımcıları bedava çalışmadığı sürece oyunlar pahalı ya da dandik olacak. Bu da biz oyun severlerin kararı.
Ben bir oyuna 250 TL veriyor isem , korsan oyun kullananlardan bir farkım olması lazım. Güncelleme desteği vs. vs. var biliyorum. Ama bu korsan olan oyunda da var. Arma III gibi oyunları çekinmeden alırım. Çünkü korsan oynayanlardan farkı var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı