Aynı özellikteki PC 85 bin liraya toplanıyordu geçen sene. Şimdi 100k olmuştur. PS5 Pro fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Zaten adamlar her cihaz satışından zarar ettiklerini resmi olarak açıklamadılar mı?
Daha konsol stadını ayrı satan adamları neden savunuyorsun? 4070'li sistemler 50k bandına toplanabiliyor bu da 4070'in Spider-Man 2 performansı:
Oyun pc'e kötü port edilmiş olmasına rağmen 2K'da Rtx açık 80 - 100 FPS arası veriyor PS5 Prodan daha iyi.
Hayır burada neyi tartışıyoruz ki?
Ben koltuğa geçip mavi ekran görmeden arkama yaslanıp ideal FPS'de oyun oynamaktan keyif alan biriyim.
Ben koltuğa geçip mavi ekran görmeden arkama yaslanıp ideal FPS'de oyun oynamaktan keyif alan biriyim.
Alan Wake 2 PS5 Pro performansı:
864p upscaled 4K'da 60 FPS RTX yok.
Sen onu seviyorsun diye o en iyisi olmuyor ama az önce demiyor muydun PS5 Pro performansı veren PC 85 bine toplaniyor diye? 50 bine daha iyisi toplanabiliyormuş neden konuyu değiştiriyorsun?
Bende konsolları daha çok seven bir insanım bu arada sizi anlayabiliyorum ama gelip bilmediğiniz konularda performansı şöyle olur böyle olur PS5 Pro böyle güclü şöyle güclü deyip konu sahibini yanlış bilgilendirmeyin lütfen.
36 teraflops güç veren 50 bin liralık PC'yi buraya yazar mısınız lütfen? Biz de aydınlanalım biraz.
Daha konsol stadını ayrı satan adamları neden savunuyorsun? 4070'li sistemler 50k bandına toplanabiliyor bu da 4070'in Spider-Man 2 performansı:
Oyun PC'e kötü port edilmiş olmasına rağmen 2K'da RTX açık 80 - 100 FPS arası veriyor PS5 Pro'dan daha iyi.
PS5 Pro'u cok abartiyorsunuz Sony kendi oyununu 4K 60 FPS yapamamış PS5 Pro'da sen GTA 6'ı Rockstar 120 FPS yapacak diyorsun PS5 Pro Spider-Man 2'i bile 4K 60 FPS çalıştıramiyor 2K 60 FPS çalıştırıyor.
Yurt dışı fiyatı da pahalı hocam 700 euro + konsol dikey standını bile ayrı satiyorlar.
Ben Türkçe konuştuğumu zannediyorum.Yukarıda 4070 ile PS5 Pro'nun aynı oyundaki performanslarını atmadımmı ben hocam?
Buyurun 4070 Spider-Man 2 performansı.
Buda ps5 pro performansı.
Ayrıca bu oyun en kötü örneklerden biri çünkü Sony oyunu adamlar kendi konsoluna çok daha iyi optimizasyon yapıp PC'e kötü optimizasyon yaparken yine de 4070 PS5 Pro'dan iyi performans vermiş.
Ayrıca ps5 pro 35 bin liraya bulunuyor. Bana 35 bin liraya 4070 sistem toplayıp buraya bu bileşenleri yazacaksınız. Eğer toplayamazsanız buradaki herkesden özür dilemeniz gerekiyor. İnsanları yanılttığınız için bu sayfayı gören tüm site sakinlerinden özür dileyeceksiniz.Yukarıda 4070 ile PS5 Pro'nun aynı oyundaki performanslarını atmadımmı ben hocam?
Ayrıca bu oyun en kötü örneklerden biri çünkü Sony oyunu adamlar kendi konsoluna çok daha iyi optimizasyon yapıp PC'e kötü optimizasyon yaparken yine de 4070 PS5 Pro'dan iyi performans vermiş.
Tekrar söylüyorum. Tek kriterim 35 bin liraya minimum 36 teraflops bir pc toplanması. Bu kadar basit. Daha fazla açıklama yapmam gerekiyor mu?Yukarıda 4070 ile PS5 Pro'nun aynı oyundaki performanslarını atmadımmı ben hocam?
Ben Türkçe konuştuğumu zannediyorum.
Buraya 50 bin liraya toplayacağınız 36 teraflops güç veren PC'nin bileşenlerini fiyatlarıyla birlikte yazmanızı talep ediyorum. SSD, RAM, işlemci, kasa, hatta CPU soğutucuya kadar yazacaksınız.
Ben de size karşı mahcup olayım. Anlayabildik mi acaba?
Ayrıca PS5 Pro 35 bin liraya bulunuyor. Bana 35 bin liraya 4070 sistem toplayıp buraya bu bileşenleri yazacaksınız. Eğer toplayamazsanız buradaki herkesten özür dilemeniz gerekiyor. İnsanları yanılttığınız için bu sayfayı gören tüm site sakinlerinden özür dileyeceksiniz.
Tekrar söylüyorum. Tek kriterim 35 bin liraya minimum 36 teraflops bir PC toplanması. Bu kadar basit. Daha fazla açıklama yapmam gerekiyor mu?
shiftdelete.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.