PS Essential Game Pass'in yerine geçer mi?

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Almanya'dan tanıdığım birisi ya PS5'ya da xsx getirecek. Ancak PS5 oyunları bildiğiniz üzere çok pahalı. Yeni gelen sistemle birlikte yeterince oyun oynanabilir mi sizce? Yoksa xsx daha mı mantıklı olur?
Bir de performans olarak xsx mi yoksa PS5 mi daha güçlüdür?

İyi günler hocam, rica ederim.

Hocam bir sorum daha olacaktı. Xsx kaç k ya kadar destekliyor acaba?
Bir de xsx te XSS'ten daha çok Next gen var değil mi?

Hocam bir sorum daha olacaktı. Xsx kaç k ya kadar destekliyor acaba?
Bir de xsx te XSS'ten daha çok Next gen var değil mi?
1080P 120 FPS
4K 60 FPS verebiliyor fakat bu değerleri her oyunda alacağınız garanti değildir. Çoğu özel olarak optimize edilen oyunlar oluyor genelde. Hocam bu arada Minecraft'ın yeni oyunu game pass ile direkt PC'ye ve XBOX konsollarına gelecek fakat PlayStation'a gelmeyecek

GTA 5 gibi oyunlara Next gen Update geldim mesela hocam şu anda Series X'te yoksa hala 30 FPS duruyor mu bu oyunlar?

Hocam cok fazla hikayeli oyun seviyorsaniz PS5 + Plus ama ben her turlu oyunu oynarim derseniz xsx daha iyi. Ben sahsen Xbox gamepadi daha cok severim ama DualSense daha iyi. Bir de son olarak ben xsx tercih ederdim.

Hocam cok fazla hikayeli oyun seviyorsaniz PS5 + Plus ama ben her turlu oyunu oynarim derseniz xsx daha iyi. Ben sahsen Xbox gamepadi daha cok severim ama DualSense daha iyi. Bir de son olarak ben xsx tercih ederdim.

Şu anda elimde Xbox Series S var doğum gününde hediye geldi hocam. PS5 6 7 ay sonra gelecek sanırım XSS'ya da PS5'i satacağım direkt olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…