bedirhank_14
Kilopat
Soruyu sorduğun adamlar hayatında en fazla PlayStation Cafe'de ya da arkadaşında PS4 kullanan tipler. Bana kalırsa PS+RX 570'li bir bilgisayar.
Tarafsız bir cevap için teşekkürler.Hem Xbox hem PS hem de PC kullanmış bir insan olarak söylüyorum:
-Eğer strateji, vb oyunlar oynuyorsan kesinlikle PC.
-Ama AAA tarzı oyunlar oynuyorsan ve stabilite senin için önemliyse PS veya Xbox.
-Fakat PS Exclusive'lerine ilgin varsa ve hoşuna gidiyorsa PS almanı öneririm.
-Ama geriye uyumluluk, Xbox Game Pass, vb. senin için önemliyse Xbox.
Not: Benim için geriye uyumluluk, stabilite ve Game Pass önemli olduğu için bu nesilde Xbox Series X alacağım.
Yok biliyorum televizyona bağladığımdan olduğunu. APU PC nedir?Televizyona bağladığınızdan olabilir mi?
Bütçeniz nedir?
Xbox da alınabilir. Ya da en kötü APU bir PC alırsınız yanına da XBOX ONE S, PS4 falan alabilirsiniz.
İndirim gelince nasıl oluyor diye merak ediyordum ben de, teşekkürler.Tercih meselesi. Konsollar genel olarak tak çalıştır mantığında çalışır. Aynı fiyata alınabilecek bilgisayarlardan daha performanslı olur ama uzun vadede oyun fiyatlarıyla çok pahalı duruma gelebilir. Özellikle şu anda konsol fiyatları pahalı ve bu yüzden eskisi kadar fiyat avantajına sahip değil. Ha bu arada, konsol oyunlarına indirim gelse bile pahalı olurlar.
Bilgisayarlar ise daha serbest bir ürün diyebiliriz. Yapabileceginiz şeyler daha kapsamlı. Oyunları çok çok daha ucuzdur ancak konsol ile aynı performansı almak istediğimizde daha fazla para vermeliyiz. Hatta aynısı alsak bile oyunlar konsollara özel optimize edildiği için bilgisayar miladini doldurduğunda konsolla halen oyun oynamaya devam edebilirsiniz.
Açıkçası daha çok FIFA için playstation sahibi olasım geliyor. PS özel oyunları da güzel ama oynamasam da olur.Hem Xbox hem PS hem de PC kullanmış bir insan olarak söylüyorum:
-Eğer strateji, vb oyunlar oynuyorsan kesinlikle PC.
-Ama AAA tarzı oyunlar oynuyorsan ve stabilite senin için önemliyse PS veya Xbox.
-Fakat PS Exclusive'lerine ilgin varsa ve hoşuna gidiyorsa PS almanı öneririm.
-Ama geriye uyumluluk, Xbox Game Pass, vb. senin için önemliyse Xbox.
Not: Benim için geriye uyumluluk, stabilite ve Game Pass önemli olduğu için bu nesilde Xbox Series X alacağım.
Eskiden olsa her türlü konsol derdim ama artık konsollar bana PS 2&3 zevkini vermiyor. Hepsi küçük PC gibi artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.