Yeni exc oyunlarına türkçe altyazı ve dublaj eklerler ve daha terk etmediler sadece zam yaptılar game pass'e de zam gelmişti o zaman xbox türkiye'yi terk mi etti?
Yeni exc oyunlarına Türkçe alt yazı ve dublaj eklerler ve daha terk etmediler sadece zam yaptılar Game Pass'e de zam gelmişti o zaman Xbox Türkiye'yi terk mi etti?
Ben hayatımda Xbox kullanmadım hiç. Dün gidip Starfield için 1 aylık PC Game Pass aldım. Artık o şekilde yapacağım. Oyun PS Plus'ta yoksa ya da pahalıysa ve PC Game Pass'te varsa, 1 aylık PC Game Pass alıp oyunu 1 ay içinde bitireceğim. Başka yolu kalmadı... @Dexter_ Morgan
Ben hayatımda Xbox kullanmadım hiç. Dün gidip Starfield için 1 aylık PC Game Pass aldım. Artık o şekilde yapacağım. Oyun PS Plus'ta yoksa ya da pahalıysa ve PC Game Pass'te varsa, 1 aylık PC Game Pass alıp oyunu 1 ay içinde bitireceğim. Başka yolu kalmadı... @xefe
Kesinlikle dostum bende bunu bekliyorum ve hala oyun yok çıldıracağım Uncharted ve Last of Us Online çıkarsınlar diye bekliyorum yıllardır, herifler absürt absürt oyunlar çıkarıyor...