PS2 alınır mı?

enesdzxx

Femtopat
Yer
Amerika
Daha fazla  
Meslek
İMAM
Arkadaşlar yıl olmuş 2023 ama ekonomi M.Ö1453. Ondan dolayı PS2 almayı düşünüyorum. Sizce PS2 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geniş bir oyun arşivi var. Eski oyunları İngilizceniz varsa çok rahat oynayabilirsiniz.

Ben kartı modlayıp bilgisayarımdaki oyunları ağ üzerinden oynuyordum. DVD yazmama gerek kalmıyor bu şekilde.

Kırık kartlı aldığınıza emin olun alırken ya da harici bir yerden temin edin kartı. Magic Gate desteklemesi önemli çünkü onunla kırıyorsunuz cihazı başka bir hafıza kartına kopyalayabilirsiniz kırdıktan sonra.

Çok geniş bir oyun arşivi var. Eski oyunları İngilizceniz varsa çok rahat oynayabilirsiniz. Ben kartı modlayıp bilgisayarımdaki oyunları ağ üzerinden oynuyordum. DVD yazmama gerek kalmıyor bu şekilde. Kırık kartlı aldığınıza emin olun alırken ya da harici bir yerden temin edin kartı. Magic Gate desteklemesi önemli çünkü onunla kırıyorsunuz cihazı başka bir hafıza kartına kopyalayabilirsiniz kırdıktan sonra.
Ben de almayı duşünüyorum,zaten pcde yeni oyunları oynayacağım aldigim zaman ama hem eski oyunlari da oynamak istiyorum hem de ps olsun çok istiyorum alınır mı 1000 liraya.

PS2'deki tüm oyunların kusursuz bir şekilde çalıştığı emülatörler mevcut. 23 yaşında bir konsolu eğer koleksiyoner falan değilseniz, tüm oyunlarını bilgisayarınız üzerinde sorunsuz bir şekilde oynayabildiğinizi göz önüne bulundurduğumuz sürece almak oldukça mantıksız.

Android PS2 emülatörü: AetherSX2 - Apps on Google Play

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı