PS3 alınır mı?

Bütçem 1000 TL.

O zaman temiz bir PS3 alın içinde 6 7 oyun olan.
Gayet de alınır o kadar çok oyun var ki, sıkıldığınızda başka oyun indirirsiniz, almayın diyen arkadaşlar kadar bütçesi yok demek ki konu sahibinin her mesajda üstüne katıp daha iyisini alınlarla dolu.

Kanka iyi mesaj yazıyorsun benim son konumada bakar mısın yardım gerek de.

Gayette alınır o kadar çok oyun var ki, sıkıldığınızda başka oyun indirirsiniz, almayın diyen arkadaşlar kadar bütçesi yok demek ki konu sahibinin her mesajda üstüne katıp daha iyisini alınlarla dolu.
Arkadaş nerede yaşıyor bilmiyorum ama, 900 liraya ben daha iyi, iki kollu cihaz bulurum.

Fiyatı normal. 1000 lira artık başlangıç seviyesi PS3'ler için.

Bence alınır, ama bu ilan alınmamalı. Jtagli Xbox 360 da bakabilirsiniz. Onun piyasası daha uygun oluyor.

Arkadaş nerede yaşıyor bilmiyorum ama, 900 liraya ben daha iyi, iki kollu cihaz bulurum.

Fiyatı normal. 1000 lira artık başlangıç seviyesi PS3'ler için.

Bence alınır, ama bu ilan alınmamalı. JTAG'li Xbox 360 da bakabilirsiniz. Onun piyasası daha uygun oluyor.

Hocam başlığa göre cevap verdim bu fiyatlara super sileyim orijinal iki kollu cihazlar biraz zor olsa da bulunmalı.

Gamepad yok içinde zaten ürünü dolap.com sitesinden alıyorum dolandırılma ihtimalim düşük bayağı.

Dolap sitesinde satın alma işlemleri nasıl oluyor tam bilmiyorum ama 900 TL iyi fiyat bence gamepad olmasa bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı