Bütçeniz kısıtlıysa alın. Ben olsam biraz daha bekleyip para biriktirir PS 4 veya PS 4 Pro alırdım. Bütçe yetmiyor ise tabii ki alınır.
Bütçem 1000 TL.
Gayet de alınır o kadar çok oyun var ki, sıkıldığınızda başka oyun indirirsiniz, almayın diyen arkadaşlar kadar bütçesi yok demek ki konu sahibinin her mesajda üstüne katıp daha iyisini alınlarla dolu.
Arkadaş nerede yaşıyor bilmiyorum ama, 900 liraya ben daha iyi, iki kollu cihaz bulurum.Gayette alınır o kadar çok oyun var ki, sıkıldığınızda başka oyun indirirsiniz, almayın diyen arkadaşlar kadar bütçesi yok demek ki konu sahibinin her mesajda üstüne katıp daha iyisini alınlarla dolu.
Arkadaş nerede yaşıyor bilmiyorum ama, 900 liraya ben daha iyi, iki kollu cihaz bulurum.
Fiyatı normal. 1000 lira artık başlangıç seviyesi PS3'ler için.
Bence alınır, ama bu ilan alınmamalı. JTAG'li Xbox 360 da bakabilirsiniz. Onun piyasası daha uygun oluyor.
Arkadaş nerede yaşıyor bilmiyorum ama, 900 liraya ben daha iyi, iki kollu cihaz bulurum.
Fiyatı normal. 1000 lira artık başlangıç seviyesi PS3'ler için.
Bence alınır, ama bu ilan alınmamalı. JTAG'li Xbox 360 da bakabilirsiniz. Onun piyasası daha uygun oluyor.
Xbox One buldum alınır mı 900 TL.
Temizse kaçırma. Ama 900 TL bana az geldi dolandırıcı olabilir dikkat et.
Gamepad yok içinde zaten ürünü dolap.com sitesinden alıyorum dolandırılma ihtimalim düşük bayağı.
Dolap sitesinde satın alma işlemleri nasıl oluyor tam bilmiyorum ama 900 TL iyi fiyat bence gamepad olmasa bile.
Hocam gamepad nereden bulabilirim biliyor musunuz bu arada 900 değil de 800 imiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.