PS3 alınır mı?

sabays

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Eski bilgisayarım bozulduğu için yeni bir şey almaya karar verdim. Dersleri etkilememesi lazım biraz ondan dolayı bilgisayar topliyacaktım lâkin üşendim. Biraz sıkılırım dedim bana oyun oynamalık bir şey lazımdı ve aklıma geldi PS4 alacaktım fakat bu aralar insanlar PlayStation'ları satıyorlar. Hızlı sıkılıyorlar galiba diye vazgeçiyorum. PC3 alasım var siz ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler bu aralar çok yoğunum yani yazdığnız her şey beni vazgeçirebilir.
Oyunlardan, zevk alır mıyım)?

Büyük ihtimalle bütçesi olmadığı için PS3 almayı düşünen birine "bilgisayar al" demek kadar saçma bir şey görmedim.

İnsanlar satıyorlar bende sıkıldıklarını düşündüğüm için PS3'e indirdim zevk alırsam 4 super Slim yükseltme yapacağım
Bence talebe göre alınır neden mi evde PC mi yok TV'ye bağla kulan oyunları pahalı gelebilir ama eğer kırılmış sa oynra yüklersin bence maksimum değeri oyunsuz 750 850 bandında.

800e satan yok hocam.

Son düzenleme:
Dersleri etkilesin istemiyorsan ve ara ara oyun oynamak istiyorsan biraz garip gelebilir ama PSP al derim. Ben de PS3 vardı ama artık çok fazla fan sesi gelmeye başladı ve oyunlar ciddi anlamda kasmaya başladı oyunlardan çok soğutuyor. Ben satım PSP aldım hem çok ucuz hem de eski oyunları oynamak hem anılarımı depreştirdi hem de deli gibi zevk veriyor. Bi düşün derim

Artı -1 Eksi
Ara ara oynicaksan alabilirsin istersen kırıp oyunda yüklersin kırmanın amacı bu değil ama buda oluyo oyunları ilgini çekiyorsa alabilirsin süper slim yada slim al istediğin başka bir şey varsa sor söylim
Dersleri etkilesin istemiyorsan ve ara ara oyun oynamak istiyorsan biraz garip gelebilir ama PSP al derim. Ben de PS3 vardı ama artık çok fazla fan sesi gelmeye başladı ve oyunlar ciddi anlamda kasmaya başladı oyunlardan çok soğutuyor. Ben satım PSP aldım hem çok ucuz hem de eski oyunları oynamak hem anılarımı depreştirdi hem de deli gibi zevk veriyor. Bi düşün derim
O senin ps3le alakalı macun bakımı gelmiştir temiz kullanılmış ps3le cillop gibi oynanıyor

Öncelikle merhaba. Eski bilgisayarım bozulduğu için yeni bir şey almaya karar verdim. Dersleri etkilememesi lazım biraz ondan dolayı bilgisayar topliyacaktım lâkin üşendim. Biraz sıkılırım dedim bana oyun oynamalık bir şey lazımdı ve aklıma geldi PS4 alacaktım fakat bu aralar insanlar PlayStation'ları satıyorlar. Hızlı sıkılıyorlar galiba diye vazgeçiyorum. PC3 alasım var siz ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler bu aralar çok yoğunum yani yazdığnız her şey beni vazgeçirebilir.
Oyunlardan, zevk alır mıyım)?
Bence onun yerine üstüne biraz daha para koyup Ps4 alın bana göre en güzel oyunlar Ps4 oyunlarıdır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı