PS3 Alınır mı?

Kardeşim mi? 🤣
Benim bir şeyleri kanıtlamam için bilgisayara geçmem gerekli telefondan zor oluyor. Bu arada neyi kanıtlamamı istiyorsun?
Aç bakalım mesajımı oradan bak, teknik veriler sunarak konsolun kendi bazında iyi olmadığını kanıtlıyorum, konsolu cazip kılan 2 sebep vardır, donanımı ve sahip olduğu oyunları. Niye kalkıp da konsolun über süper bir şey olduğunu iddia etmeye çalıştın, bunu soruyorum, oyun performansında bariz olan bir şeyi görmezden gelip bana sallıyorsun. Downgrade'in ne demek olduğunu biliyorum, bu oyunun da ilk olarak konsollara çıktığını da. Sonuç olarak performans olarak kötü bir konsol ama oyun çeşitliliği açısından gayet iyi.
 
Bütçeniz kısıtlıysa alınabilir. Maalesef ülkemizde oyun oynamak lüks oldu ve PS3 ucuz fiyata oyun oynanabilecek cihazlardan biri. Dönemine göre iyi ve hala gideri olan size zevk verecek oyunları da mevcut. Üstte GTA 5 grafiklerinden konsolu kötüleyenler olmuş. Konsolun çıktığı zamana ve konsolun RAM, işlemci ve VRAM değerlerine baktığınız zaman GTA 5 açması bile başlı başına büyük bir şey. Ayrıca oyun oynanmayacak kadar kötü FPS değerlerine sahip değil. GTA 5'i PS4 ve PC gibi diğer platformlarda da oynadım. PS3 üzerinden de yıllarca oynadım. Oynanmayacak seviyede değil oynanabilir durumda ve konsollarda şöyle bir durum var sebebini tam çözemedim GTA 5 24-30 FPS arasında çalışıyor PS3'te ama akıcı hissediyorsunuz normalde PC de bu FPS değerleri kasıyor hissettirir ben PS3 de bu hissi daha az yaşadım.

Konuyla ilgili daha detaylı bir blogum var isterseniz bakabilirsiniz:
2022 de Ps3 Alınır Mı?
 

Geri
Yukarı