PS3 alınır mı?

2. El ve yanında oyun veren bir ps3 bulabilirsen al . Forumda ki arkadaşların dediği gibi oynanmamış oyun yenidir fikrine katılıyorsan almanda sakınca yok

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence kimseyi korsana yönlendirmemek gerekiyor. Pahali falan ama Tr oyun piyasasını tutmak bizim elimizde. Imkanı olan herkesi orj. E yönlendirmeliyiz ki gelişelim. Oyunlar türkçe çıksın büyük firmalar Türkiye ye ofis açsın. Avrupa da önemli bir piyasa haline gelelim.

Şimdi ben 800 TL kadar bi ürün almak istiyorum PS3 oyunlarını benim bi arkadaşım var onunla birlikte alıp deyiştirmeli oynamak gibi bi düşüncemiz var 800-1000 TL arası bir oyun kasası varsa bildiğiniz söylerseniz bi araştırabilirim oyun konusu ben neredeyse 4 5 seneye kadar yeni çıkanları çok az nitelikte oynadım ama hiç birini bitirmedim eski oyunlarda Ps3 lerde neredeyse uygun fiyatta bunları alıp bitirebilirim diye düşünüyorum. Sanırım bu oyunları bitirene kadar bi yeni nesil ucuzlar :)

Araştırırsanız PS4 bulabilirsiniz 1000 TL gibi bir fiyata. Yinede PS3 almak istiyorum derseniz ikinci el alın derim İstanbul tarafındaysanız spotçu bol her yerde 300-450 arası fiyata bulabilirsiniz. Tabii ki tavsiyemiz PS4 almanızdır 5-6 yıl boyunca tüm oyunları destekleyecek yeni bir konsol sonuçta PS3 ile karşılaştırılmaz bile bence :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı