PS3 alınır mı?

Bilgisayarımın sistem gereksinimleri yetmediği için yeni oyunları oynayamadım Ps4 çok pahalı olduğu için Ps3 alma gibi bi merakım oldu bu yüzden sizinde düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
Son olarak Ps3 kasaları farklı bu kasaların performansları aynımıdır yoksa farklımı en son çıkanla ilk çıkanları gibi.

Ps3'ün üç tane versiyonu var:

Ps3 Fat, Ps3 Slim, Ps3 Super Slim

PS3 Fat:
Ps3 fat.jpg

Ps3 Slim:
51+yilJVUfL._SL1000_.jpg

Ps3 Super Slim:
PS3SS3.jpg

Performans farkı var mı bilmiyorum ama Ps3 Fat kasada kırmızı ışık problemi var onu alma. Ps3 Slim kasa olabilir ama daha az satılıyor. En iyisi Ps3 Super Slim kasa almak. Ben Ps4 al derim ama Ps3 alacaksın Super Slim almak en mantıklısı.

Ps3'ün üç tane versiyonu var:

Ps3 Fat, Ps3 Slim, Ps3 Super Slim

PS3 Fat:
Eki Görüntüle 168952

Ps3 Slim:
Eki Görüntüle 168946

Ps3 Super Slim:
Eki Görüntüle 168951

Performans farkı var mı bilmiyorum ama Ps3 Fat kasada kırmızı ışık problemi var onu alma. Ps3 Slim kasa olabilir ama daha az satılıyor. En iyisi Ps3 Super Slim kasa almak. Ben Ps4 al derim ama Ps3 alacaksın Super Slim almak en mantıklısı.

Aslında düşündüm ama Ps4 oyunları ve kendisi 2 senedir neredeyse ayn, fiyat da hiç düşmüyor. O yüzden Ps3 alıp eski oyunları bitirmeyi düşündüm. Hem oyunları ucuz hem de Ps düşük fiyatta. İlerde düşerse tekrar bi Yeni nesile geçebilirim. Ps3 fiyat olarak en fazla ne kadar verilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyunlar çıkmıyor?
Rainbow Six Siege, The Division, Uncharted 4, Mirrors Edge,Ac Syndicate, AC Unity, geçen sene çıkan ve bu sene çıkacak birçok oyun daha saymamı ister misin ? Sadece Fifa ve Pes gibi futbol oyunları 2 sene daha destek verecek.

Aslında düşündüm ama Ps4 oyunları ve kendisi 2 senedir neredeyse ayn, fiyat da hiç düşmüyor. O yüzden Ps3 alıp eski oyunları bitirmeyi düşündüm. Hem oyunları ucuz hem de Ps düşük fiyatta. İlerde düşerse tekrar bi Yeni nesile geçebilirim. Ps3 fiyat olarak en fazla ne kadar verilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz ?
Mesela bu Ps3 ucuz fakat 12 GB:
Sony Playstation 3 12 Gb Oyun Konsolu Ps3 GittiGidiyor'da 224847077
Bu Ps3 500 GB ama pahalı:
Sony Playstation 3 Super Slim 500gb Oyun Konsolu GittiGidiyor'da 224839050

Daha ucuzlar da var ama onlar teşhir ürünü. En iyisi 2.El Ps3 al. Bence en fazla 600, belki 650 TL vermelisin Ps3'e. Birde görünürde 600 TL gibi olabilir ama aslında 900 TL. Neden? Çünkü senin ekstradan oyun alman gerekiyor. Tek başına Ps3 hiç bir işe yaramaz. Konsol oyunları çok pahalı. Bir bilgisayar oyunu 20-120 TL arasında değişirken, bir Ps3 oyunu 140-300 TL arasında değişir.

Arkadaşında dediği gibi 2. el 350 versen yine de oyunlara verdiğin meblağlarla cebinden yine fazla para çıkacak. Slim PS3 CFW 2. el alman senin için en mantıklısı. Ha onlein oynatmaz lakin PS3 onlein serverlarda çürümeye başladı zaten. CFW hakkında daha çok bilgi almak için bana Whatsapp'tan ulaşabilirsin. Nu: 0 (545) 412 34 61

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı