PS3 alınır mı?

Eğer sırf konsola özel oyunları alacaksan al ama gidip 'te ps3'e gta 5 alma yani. Onu yapacaksan zaten konsol yerine pc toplayabilirsin. Alacaksan da ikinci el temizinden almanı tavsiye ederim. Gidipte ikinci el ps4 fiyatına ps3 alma. Yok ben ps4 alcam diyorsan da ps3'e çıkıp ps4'e çıkmamış konsola özel olan oyunlar var bunları da us psn hesabından playstation now ile kiralayabilirsin.

Saymaya kalksak çok uzun sürer 2015 başından beri çıkan çoğu oyun PS3e çıkmıyor.(Witcher 3,Bloodborne,Uncharted 4,Dying Light daha varda var.)
Witcher 3 konsola özel değil,uncharted'ın hikayesini anlamak için eski oyunları da oynamak gerekir==>Uncharted collection ile bu giderilebilir ama konsol aldıysan veya alacaksan konsola özel oyunlar alacaksın. Yoksa konsol'un ne anlamı kalır :D

Witcher 3 konsola özel değil,uncharted'ın hikayesini anlamak için eski oyunları da oynamak gerekir==>Uncharted collection ile bu giderilebilir ama konsol aldıysan veya alacaksan konsola özel oyunlar alacaksın. Yoksa konsol'un ne anlamı kalır :D
Ben PS3e çıkmayan oyunları saydım. Herhangibir iddiam yok.Bütün PSlere sahip oldum bugune kadar konsolların mantığını falan PS geçmişini iyi biliyorum boşuna anlatma

Defalarca ben ve arkadaşlar bunları uzun uzun özene özene anlattık. Onları okusa zaten her şey ortada. İşin kolayına kaçmak olmaz. Alacaksan araştıracaksın.
Araştırmadığını nereden biliyorsun? Bu konu da tek uzman kişi sen misin dostum? Belki başka bir kullanıcı bu konu ile alakalı daha faydalı bir yorum yapacak. Diktatörlük yapmaya gerek yok.

Araştırmadığını nereden biliyorsun? Bu konu da tek uzman kişi sen misin dostum? Belki başka bir kullanıcı bu konu ile alakalı daha faydalı bir yorum yapacak. Diktatörlük yapmaya gerek yok.
Ben uzmanım demedim. Ps fanları, Youtuber lar Haber siteleri, Forumdaki kurt arkadaşlar bunları defalarca konuştu tartıştı ve ortaya mükemmel bir bilgi havuzu çıktı. aynı konuyu tekrar tekrar tekrar açıp havuzu kirletmenin bir anlamı yok.

Ben uzmanım demedim. Ps fanları, Youtuber lar Haber siteleri, Forumdaki kurt arkadaşlar bunları defalarca konuştu tartıştı ve ortaya mükemmel bir bilgi havuzu çıktı. aynı konuyu tekrar tekrar tekrar açıp havuzu kirletmenin bir anlamı yok.

Kardeşim beğenmiyorsan bir şey yazmak zorunda değilsin geçer gidersin. :)

Eğer dersen ki "Şu güne kadar çıkan oyunları pek oynamadım. Onları bitirmem gerek. Bütçem az. Oyuna pek parada veremem."
Ps3 CFW öneririm.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı