PS3 fat kasa boşta 60 derece normal mi?

Ramboo27

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, PS3 fat modelini kullanıyorum. İçini bugün tertemiz yapıp en kaliteli termal macunu sıkıp dikkatli bir şekilde geri taktık ancak ona rağmen cihaz boştayken Webman'da CPU: 60 C, RSX: 54 C yazıyor ve fan sesi aşırı yüksek. Ben Gaziantep'te yaşıyorum ve şu anda hava 35 derece, yani yaz aylarında bu sıcaklık normal mi? GTA 5'e girdiğimde daha da çok ısınıyor. Bu arada fan ayarı Syscon'da.

Son düzenleyen: Moderatör:
60 derece gayet de normal bir sıcaklıktır PS3 için hele hele fat kasa için daha önemli 80 dereceye kadar çıkıyorsa acill termal macun ve toz temizliği yapın.

60 derece gayet de normal bir sıcaklıktır PS3 için hele hele fat kasa için daha önemli 80 dereceye kadar çıkıyorsa acill termal macun ve toz temizliği yapın.

Boştayken hava 35 derece iken 60 derecede ayrıca konuya yazdığımı okumadınız galiba en kaliteli termal macunu kullandım.

Ayrıca WebMAN ayarlarına girin fan ayarını en üsteki auto seçeneğine alın oradaki kutucuğa da 65 yazın benim SüperSlim PS3'üm boşta 65 dereceyi geçiyor WebMAN'dan Auto seçeneğine 65 derece yazdım öyle kullanıyorum oyunlarda filan 65'i geçince fan duruma göre son devire kadar çıkıyor. Oyunlarda zaten 60 65'i geçmezse sorun olmaz işlemci ve rsx için yani işlemci pinleri çatlayıpta sarı ışık ve ya kırmızı ışık hatalarına düşmez PS3'ün.

Ayrıca webman ayarlarına girin fan ayarını en üsteki Auto seçeneğine alın oradaki kutucuğa da 65 yazın benim süperslim PS3'üm boşta 65 dereceyi geçiyor Webman'dan Auto seçeneğine 65 derece yazdım öyle kullanıyorum oyunlarda filan 65'i geçince fan duruma göre son devire kadar çıkıyor. Oyunlarda zaten 60 65'i geçmezse sorun olmaz işlemci ve rsx için yani işlemci pinleri çatlayıpta sarı ışık veya kırmızı ışık hatalarına düşmez PS3'ün.

Hangisini değiştirmeliyim. Bu arada fotoğraf'ta gördüğünüz gibi 70'lere kadar çıkıyor.

Dosya Ekleri

• 17FF049E-0CFF-47D2-85FC-7A37595367EC.jpeg
    17FF049E-0CFF-47D2-85FC-7A37595367EC.jpeg
    185,7 KB · Görüntüleme: 75

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı