PS3 GTA IV Türkçe yama nasıl yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki PS3 her açılışında.

Hen'e giriyosun ve sağ üstte mesajlar çıkıyor değil mi?
Evet sorunsuz zaten Thanos Store'dan indirdiğim oyunlarda sıkıntı yok Multiman'da yapamıyorum hiçbir şekilde. Geçen sene başka bir PS3 vardı onda da şuan kullandığımda da aynı sorunlar var.

Evet sorunsuz zaten thanos Store'dan indirdiğim oyunlarda sıkıntı yok MultiMAN'da yapamıyorum hiçbir şekilde. Geçen sene başka bir PS3 vardı onda da şu an kullandığımda da aynı sorunlar var.

Kanka bir hen'inin fotoğrafını atabilir misin? Ona göre bir şey diyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hen biraz değişik veri tabanı yeniden oluşturacağım 1-2 dakakiya atarım.

Tamamdır, at. Çünkü bir yöntem daha var onu söyleyeceğin PSN ile alakalı.

Hen biraz değişik veri tabanı yeniden oluşturacağım 1-2 dakakiya atarım.

Kanka, bu arada o bles dosyasını MultiMAN'e atıp MultiMAN'den açtın değil mi?

@RudeusG
IMG_20240314_175503.jpg

GTA 4'ü ana ekrana attım bu kez başka bir hata var.

Oyunun BLUS veya BLES sürümlerini içeren başka bir mağaza yok mu? Ordan indirirsem yapabilirim diye düşünüyorum sanırım indirdiğim ROM sorunlu.

İlk öncelikle oyun ana ekranda olmaması lazım. Bles blus sadece MultiMAN'da çalışır. İndirdiğin dosyanın sonu. Bles veya. Blus ile bitiyorsa ve multimanında hiç oyun yoksa bilgisayardan Games adlı klasör oluştur. Sonra bles veya blus oyununu bu dosyanın içine at. Ondan sonra flaşı PS3'ün sağ portuna tak ve MultiMAN'ı aç. Açtıktan sonra aynı anda select ve start tuşlarına bas bastıktan sonra sol üstte “PS3 root” diye bir yer var. Oraya gir sonra aşağıda flash belleğine gir. Oradan içine bles veya blus kurulu olan Games dosyasını yuvarlağa basıp kopyala de. Sonra bir geri gel ve “hdd_0”ın içine gir ve Games klasörünü buraya kopyala. Ondan sonra MultiMAN'da oyun bölümüne gel ve yenile oyun zaten gözükecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı