Evet 4.91 kırdım.Abicim ana ekranda ayarlar bölümünden sistem ayarları, ondan sonra sistem bilgilerine gir. En üstte sistem yazılımı var. Onun sağında (sürüm 4.91.2 HFW yazması lazım.
Evet 4.91 kırdım.Abicim ana ekranda ayarlar bölümünden sistem ayarları, ondan sonra sistem bilgilerine gir. En üstte sistem yazılımı var. Onun sağında (sürüm 4.91.2 HFW yazması lazım.
Evet 4.91 kırdım.
Evet.PSN giriş yaptın mı?
Evet sorunsuz zaten Thanos Store'dan indirdiğim oyunlarda sıkıntı yok Multiman'da yapamıyorum hiçbir şekilde. Geçen sene başka bir PS3 vardı onda da şuan kullandığımda da aynı sorunlar var.Peki PS3 her açılışında.
Hen'e giriyosun ve sağ üstte mesajlar çıkıyor değil mi?
Evet sorunsuz zaten thanos Store'dan indirdiğim oyunlarda sıkıntı yok MultiMAN'da yapamıyorum hiçbir şekilde. Geçen sene başka bir PS3 vardı onda da şu an kullandığımda da aynı sorunlar var.
Hen biraz değişik veritabanı yeniden oluşturacağım 1-2 dakakiya atarım.Kanka bir hen'inin fotoğrafını atabilir misin? Ona göre bir şey diyeceğim.
Hen biraz değişik veri tabanı yeniden oluşturacağım 1-2 dakakiya atarım.
Hen biraz değişik veri tabanı yeniden oluşturacağım 1-2 dakakiya atarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.