PS3 için en iyi termal macun nedir?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İhracat departmanı
Elimde PS3 Slim var, dün detaylı temizliğini yaptım, Cooler Master'ın bir termal macununu kullandım fakat macun azdı. Konsolu geri topladığımda ısısı anormal derece artmış durumdaydı. Boşta 60 derece. Oynamadan kapattım. En iyi termal macunu almam lazım. MX-6 mı?

Elimde PS3 Slim var, dün detaylı temizliğini yaptım, Cooler Master'ın bir termal macununu kullandım fakat macun azdı. Konsolu geri topladığımda ısısı anormal derece artmış durumdaydı. Boşta 60 derece. Oynamadan kapattım. En iyi termal macunu almam lazım. MX-6 mı?
Kullandığınız termal macun anormal seviyelere çıkmasına sebep olmuş olamaz. Doğru şekilde uyguladığınıza emin misiniz?

Kullandığınız termal macun anormal seviyelere çıkmasına sebep olmuş olamaz. Doğru şekilde uyguladığınıza emin misiniz?

Dediğim gibi termal macun azdı elimdeki. Hem ondan hem de en kalitelisini almak istiyorum.

Dediğim gibi termal macun azdı elimdeki. Hem ondan hem de en kalitelisini almak istiyorum.
Çip üzerindeki plakalar büyükmüş. 2 tane olduğu için 2 adet masaüstü işlemcisi için yetecek kadar bir macun almalısınız.

Tüm açılardan değerlendirdiğimizde alabileceğiniz en kaliteli macun bence budur.

Çip üzerindeki plakalar büyükmüş. 2 tane olduğu için 2 adet masaüstü işlemcisi için yetecek kadar bir macun almalısınız.

Tüm açılardan değerlendirdiğimizde alabileceğiniz en kaliteli macun bence budur.

MX-6 siparişi verdim. Neden bu? Büyük evet, komple yaydım ama çok çok ince tabaka oldu.

MX-6 siparişi verdim. Neden bu? Büyük evet, komple yaydım ama çok çok ince tabaka oldu.

Yaymanızı önermem. Bence önce nasıl doğru şekilde uygulanacağı ile ilgili internette biraz araştırma yapın. Neden MX-6 değil de bu diye soracak olursanız, Noctua NT-H1 tüm açılardan değerlendirildiği zaman uzun vadede en iyi termal macundur. Termal macunlar karşılaştırılırken çok uzun bir zaman boyunca farklı şekillerde test etmek gerekiyor. YouTube'da bununla ilgili uzun süreli testler ve karşılaştırmalar var. Fiyatına göre en iyi ve satın alabileceğiniz termal macun NT-H1'dir.

MX-6 geldi ve yaymadan çapraz bir şekilde uyguladım. 15-20 dk boyunca cihaz boşta açık kaldı ve bu sürenin sonunda 60-65 derecelerde idi. PES 2010 gibi çok da zorlamayan bir oyunu 15 dakika boyunca oynadım ve sıcaklık değerleri değişmedi. Şu an yaz sıcaklarının da büyük etkisi var sanırım. Açıkçası bu termal macunu uyguladığımda 30-35 boşta gibi bir değer bekledim ama olmadı. Kışın bu değerleri görürüm galiba.

Bir de inanılmaz derecede ısınan bir cihazmış. Üst kapak açıkken cihazı çalıştırdım özellikle metal parçalara dokunulmuyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı