PS3 mü PS4 mü alınmalı?

GoW TLOU'A Plague Tale serisi CoD MW reboot serisi.

God of War (2018)✅ Evet
God of War Ragnarök✅ Evet
TLOU Part I✅ Evet
TLOU Part II Remastered✅ Evet
A Plague Tale: Innocence✅ Evet
A Plague Tale: Requiem✅ Evet
CoD Modern Warfare (2019)✅ Evet
CoD MW II (2022)✅ Evet
CoD MW III (2023)✅ Evet

Hocam tam olarak bundan bahsediyorum. Oyunları zaten alıp oynama şansım oluyor PC de.

RDR2 God of War TLOU1.

TLOU bitirdim RDR2 PC de var GoW deneyebilirim.

God of War (2018)✅ Evet
God of War Ragnarök✅ Evet
TLOU Part I✅ Evet
TLOU Part II Remastered✅ Evet
A Plague Tale: Innocence✅ Evet
A Plague Tale: Requiem✅ Evet
CoD Modern Warfare (2019)✅ Evet
CoD MW II (2022)✅ Evet
CoD MW III (2023)✅ Evet

Hocam tam olarak bundan bahsediyorum. Oyunları zaten alıp oynama şansım oluyor PC de.

TLOU bitirdim RDR2 PC de var GoW deneyebilirim.

Hocam o zaman konsol almayadabilirsiniz nedenini diyeyim çünkü konsola çıkan her oyun zaten 1 2 yıl sonra PC yede geliyor veya rpsc gibi emülatorler var.

Hocam RPCS3 emulatörünün sistem kullanımlarını bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Denememiş olsam hadi haklısınız diyeceğim. PS özel olarak çıkan yeni oyunlar evet 1-2 yıl içinde bilgisayara geliyor. Bende tam olarak bundan bahsediyorum. Aktif olarak PS Plus oyunlarından ilgimi çeken yok şu anda. Fiyatlardır cracklemedir veya sadece ömrü bitiyordan ziyade daha düzgün bir açıklama bekliyordum açıkçası ama bu kadar çıkıyor gailba. Yardımınız için sağ olun.

Hocam RPCS3 emulatörünün sistem kullanımlarını bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Denememiş olsam hadi haklısınız diyeceğim. PS özel olarak çıkan yeni oyunlar evet 1-2 yıl içinde bilgisayara geliyor. Bende tam olarak bundan bahsediyorum. Aktif olarak PS Plus oyunlarından ilgimi çeken yok şu anda. Fiyatlardır cracklemedir veya sadece ömrü bitiyordan ziyade daha düzgün bir açıklama bekliyordum açıkçası ama bu kadar çıkıyor gailba. Yardımınız için sağ olun.

Ki ek olarak konu içeriğinde bundan bahsetmişim. PS4'te olan oyunları PC de sorunsuz açabiliyorum bir tek Gran Turismo 7 ilgimi çekiyor diye de eklemişim. PS3'te cracklersem NFS, Killzone, Gran Turismo, CoD ve duruma göre PS2 ve PS1 oyunlarına bile erişimim olacak. Bahsettiğim konu tam olarak belliyken nedense o konu hakkında bilgi vermek veya hakkında yorum yapmaktansa ayrı ayrı fikirler çıkıyor konuda asıl kafama takılandan alakasız. Evet ben de biliyorum PS3'ün eskidiğini PS4'ün daha yeni olduğunu. Zaten PS4'teki çoğu oyunu PC'den DualSense ile oynayabiliyorken almamın bana ne artısı olur neden almalıyım neden almamalıyım gibi bir yardım istediğim net bir şekilde anlaşılıyor bence. Evet bunu genel olarak yazıyorum çünkü forumda genel olarak fark ettiğim kadarıyla konu başlığına göre cevap verme var.

Dostlar PS3 Slim almak istiyorum 6500 TL civarı bütçem var ilan önerir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı