PS3 mü, PS4 mü?

tekben132

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yeni yeni oyun oynamaya başladım yani önceden de oynuyordum da hiç hikayeyi takmazdım. Sıkılana kadar oynar sonra çıkardım. Artık senaryoları onemsemeye başladım ve elimdeki sistemin yetmediğini farkettim ve bir ps4 almaya karar verdim ama sonra düşündüm ki oynamadığım yuzlerce oyunu es geçerek nasıl ps4 alınır sonuçta crysis'ler, castlevenia'lar, max payne 3, assasins creed3 ve 4 arkham city gibi yuzlerce seriyi atladığımı düşündüm ve ps3 almak istedim ama arkadaşlarım sağ olsun oyle bi üstüme geldiler ki ps4 al aptallık yapma. Ps3 destek bitti pişman olursun diye diye beni ikna ettiler. Bundan once hep korsan oyun oynadığım için hiç oyle oyun fiyatlarını bilmezdim. Bir siteleri dolaşınca ohalar, yuhlar havada uçustu. Ben liseye gidiyorum her gun kenara 1 - 2 tl atarak nasıl alırım 200tl'lik ps4 oyunları dedim ve son çare size geldim ve hayır oyle pc falan istemiyorum ben konsol istiyorum. Öyle pc topla falan demeyin lutfen. Anlatıklarıma rağmen ps3 mu almalıyım yoksa her şeye rağmen ps4 mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarının da dediği gibi PS3'e destek bitti yani yeni oyunları istiyorsan PS4'e yönel ama aklın eski oyunlarda kalıyorsa PS3 al. Olay sende bitiyor :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı