PlayStation 3 sadece HEN ve multiMAN'dan ibaret değil bilmiyorsan bilmiyorum de geç.Senin yaşın kadar hen multiMAN kurdum ben cihazlara. Ben bu sitenin tutarsızlığından bahsediyorum.
PlayStation 3 sadece HEN ve multiMAN'dan ibaret değil bilmiyorsan bilmiyorum de geç.Senin yaşın kadar hen multiMAN kurdum ben cihazlara. Ben bu sitenin tutarsızlığından bahsediyorum.
Bunu görende PS3 için kodlama yapıyor sanacak.PlayStation 3 sadece HEN ve multiMAN'dan ibaret değil bilmiyorsan bilmiyorum de geç.
Bunu görende PS3 için kodlama yapıyor sanacak.
Çıkabilir. Bozuksa güncelleme yapılamıyor.PS3 Süper Slim Var elimde CD yeri bozuk kırarken bir sorun çıkarmı?
Site sürekli çöküyor. Şu anda çalışıyor. Psx-place'i takip etmek daha iyi.Laftan anlamayana zorla laf anlatacak değilim, yapacak bir şey yok kal sağlıcakla.
''ps3xploit'' sitesinden hiçbir türlü yanıt yok ve artık ''ps3xploit.me''ye de erişilmiyor.
HEN'in kabiliyetleri çok güçlü, neredeyse fark yok. Kurması da bayağı kolay, kendi rehberim olası her durumu kapsıyor ve bilmeyen birisinin bile yapabileceği şekilde. Her makineye CFW olmuyor. Zecoxao gibi birçok geliştirici yıllarca yeni konsolların LV1 düzeyine erişmeye çalıştılar ama başaramadılar.HEN ile uğraşılmaz, elimdeki cihaz CFW uyumluymuş, CFW kurup geçtim.
Katılıyorum ancak HEN'i biraz kullandım ve stabilite sorunları oluyordu, CFW gibi çalışmıyor ama 3000 serisi sonrası cihazlar için de başka alternatif yok tabi.HEN'in kabiliyetleri çok güçlü, neredeyse fark yok. Her makineye CFW olmuyor. Zecoxao gibi birçok geliştirici yıllardır yeni konsolların LV1 düzeyine erişmeye çalıştılar ama başaramadılar.
Stabilite sorunları falan hepsi geride kaldı. Konsolum uzun zamandır Enable HEN yaparken donmuyor. Artemis, IRISMAN gibi homebrewlerin çoğu çalışıyor. PS1, PS2 ve PSP oyunlarını oynayabiliyorsunuz. Retroarch scene tarafından portlandı. Fan kontrolü mümkün. Linux kuramıyorsunuz bir tek sayılabilecek eksiklik. Bir de CFW için overclock yapmayı buldular, onu uygulayamıyorsunuz.Katılıyorum ancak HEN'i biraz kullandım ve stabilite sorunları oluyordu, CFW gibi çalışmıyor ama 3000 serisi sonrası cihazlar için de başka alternatif yok tabi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.