Rehber PS3 Nasıl Kırılır?

Aga kırmak deyince aklıma direk şey geldi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İçim gitti videoyu izlerken. :(

Bir de PS Vita versiyonu olsa da bu olayın her özelliğini kullansak cihazın şaka bir yana ilk defa bir cihazımı sattığıma pişman oldum önerim konsolunuzu satmayın anıları ile kalsın konsollarınız.
PS VITA'da kırıldı. PS VITA'ya overclock yapmak bile mümkün. Eğer PS VITA'm olursa onun için de rehber hazırlarım.

Yararlı bir konu ve emek var. Yakın zamanda PS 3 almayı düşünüyorum arada oyun oynamak için ama şu ilanı gördükten sonra güzel bir sövüp aramaya son verdim.

Bunların hepsini yakmak lazım aslında. Komple kurtulmuş oluruz. Neyse ya. Bu arada uygun fiyatlı bir PS3 satan bulur veya satarsanız beni etiketler misiniz?

Herkes yazmış crack, korsan falan ama ben öyle birşey görmedim, adam korsan oyun indirmeyi öğretmiyorki zaten(crackli oyunu virüssüz fln bulmakta kolay değil zaten) sadece jailbreak yapmayı öğretmiş, jailbreak yapmaya korsanlık denmez, çünkü android telefonda apk indirmeyi göstermek, root yapmayı öğretmek suç olmadığı gibi, buda suç olmamalı, çünkü olay kullanıcının ona verilen özgürlükle ne yapacağına kalmış, benim bi arkadaşım mesela ps3 kırıp multimedia aletine dönüştürdü, eski yeşil çam filmlerini seyrediyor.

Belki konsolumu orijinal yazılıma geri döndürebilirim :D. İçindeki oyunlar orijinal yazılıma dönünce silinir mi?
Silinmez. Ama korsan ise oynayamazsınız. Korsan oyunu açmaya çalışırken hata verir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı