Eeh, 2-3 tane orijinal oyunum varSilinmez. Ama korsan ise oynayamazsınız.
Eeh, 2-3 tane orijinal oyunum varSilinmez. Ama korsan ise oynayamazsınız.
Iki cihaz da güzel cihazlar. PSP daha ucuz. PS Vita'da PSP oyunları oynayabilirsiniz. Ben tercihen PS Vita tercih ederdim ama fiyatları tuzlu.Sizce PS Vita mı PSP mı alınmalı?
Inşallah alıp yaparsınız hocam.
Burada denildiği gibi ortada korsanlık bir durum yok. Ürünün sahibi kendisi olduğu için üründen tam anlamıyla yararlanmak istemiş.Arkadaşlar Jailbreak ile Korsan oyun aynı şey değildir. Jailbreak bir hak iken korsan oyun yasadışı ve hırsızlıktır.
Görüntü gidip gelmesi çok normal değil. Orijinal cihazda orijinal oyunların donmaması lazım. Birçok sorun olabilir. HDD bozuk olabilir, işlemci veya ekran kartı arızalı/bozulmaya yakın olabilir, HDMI portu bozuk olabilir ve diskten oyun çalıştırıyorsanız disk sürücüsü veya disk bozuk olabilir. Konsolunuzda çalışmayan bir parça varsa güncelleme yarıda kesilir. Elektrik kesilirse sorun olabilir. Yapım aşamasında düşük ihtimalle de olsa brick olabilir.Hocam benim cihazımda bazen görüntü gidiyor ve cihaz yanıt vermiyor acaba bu yazılımdan kaynaklı mıdır? Orijinal yazılım bunu çözebilir mi?
Eğer kırma işlemlerini uygularken yarıda kesilme durumu olursa diye yapamıyorum yoksa direk deneyeceğim. Yani kısaca yapım aşamasında brick olu rmu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.