PS3 vs Xbox 360

PS4 varya PS3 alasım yok bir de görüntü düşük ya Xbox hem daha ucuz hem daha iyi performans ben de en iyisi Xbox 360 alıyorum gibi.
Hocam GoW oynamak istemiyor muydunuz siz geçenlerde? Xbox'da GoW yok bilginize. Fikrinizi de değiştirdiyseniz diğer PS3 özel oyunlarına ilginiz yoksa Xbox 360 alabilirsiniz. Xbox 360 bu arada çipsiz kırılmıyor.

Hocam sadece oynamak için ben bitirdim zamanında GoW 1, GoW2, GoW, 3GoW4 hepsini bitirdim.
Xbox 360 da şöyle bir sorun var. PS3 doğuştan bulanık eyvallah. Xbox360'ta da, 1 yıldan sonra oyunlar pixelleşmeye başlıyor. Aynı kadere çıkıyor. Ama ilk aldığınızda kaliteli.

Öyle bir şey hiç duymadım ya? :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçe 3600 TL civarına falansa Series S öneririm geriye dönük oyunları oynama özelliği de varmış.
 
Hocam bütçe 3600 TL civarına falansa Series S öneririm geriye dönük oyunları oynama özelliği de varmış.

Hocam ben de biliyorum ama bütçe yok ki soruyorum soruma cevap verecekseniz gelin başka cihaz önermek için değil ama teşekkürler. Geçen adam gelmiş diyor biraz daha ekle Series X al diye 850 TL konsol soruyorum biraz daha ekleyip 7850 TL alacağım komedi.
 
Hocam bütçe 3600 TL civarına falansa Series S öneririm geriye dönük oyunları oynama özelliği de varmış.
Bütcesi o kadar olsa zaten arkadaşa ilk ben önerirdim onu hocam.
Hocam sorun şu Xbox 360 650 TL, adam gibi olan PS3'ler 850'den başlıyor.

Xbox 360 oyunları pek bulunmuyormuş sanırım Türkiye'de diye biliyorum. Ayrıca konsolu çipsiz kıramazsınız. PS3 alın bence.
 
Xbox 360 Slim kasa tercih edin. Uzun süre kullandım. Sorunsuz bir şekilde de sattım.
 
Hocam bende biliyorum ama bütçe yok ki soruyorum soruma cevap verecekseniz gelin başka cihaz önermek için değil ama teşekkürler. Geçen adam gelmiş diyor biraz daha ekle Series X al diye 850 TL konsol soruyorum biraz daha ekleyip 7850 TL alacağım komedi.

Hocam ilk mesajda bütçe görmedim ondan dedim PS3 1000 TL'ye almıştı arkadaşım kırılmıştı ama bayağı oyun falan vardı. Ben de o civardadır bütçeniz diye dedim. 850 TL konsol sorsaydınız o şekilde öneri yapardım bilgim çerçevesi içinde. Kusura bakmayın.
 

Geri
Yukarı