Kırık PS3 bir tık daha iyi fakat arada ciddi fiyat farkı var. Benim Xbox 360'ın bile pahalı olduğunu düşündüğüm yerde PS3'ü fahiş fiyatlara satıyorlar.JTAG'li Xbox 360 PS 3'ten daha mı iyi olur acaba?
Kırık PS3 bir tık daha iyi fakat arada ciddi fiyat farkı var. Benim Xbox 360'ın bile pahalı olduğunu düşündüğüm yerde PS3'ü fahiş fiyatlara satıyorlar.JTAG'li Xbox 360 PS 3'ten daha mı iyi olur acaba?
EA Play ne kadar idare eder ki? Ayrıca sen konsolu alacağın zaman fiyatlar ne alemde olacak şuanda oda belli değil.Şu an bunu buldum gayet uygun bir fiyatta FIFA 23 veya EA'nın çıkardığı bir oyunu oynamak için sadece bu yeter mi?
FIFA 23 dahil, yeni çıkacak EA yapımı oyunun EA Play kütüphanesine eklenmesi belirsiz yani her oyun anında eklenmeyebilir.Şu an bunu buldum gayet uygun bir fiyatta FIFA 23 veya EA'nın çıkardığı bir oyunu oynamak için sadece bu yeter mi?
FIFA 23 dahil, yeni çıkacak EA yapımı oyunun EA Play kütüphanesine eklenmesi belirsiz yani her oyun anında eklenmeyebilir.
Fakat bütçeniz yetmiyorsa Xbox One da tercih edilebilir. PS3 almayın neredeyse 20 yıllık konsolXbox Series S + Gamepass öneriyorum
EA Play kütüphanesinde bulunan oyunlar elbette yeterli. Hikâyeli oyunları bitirseniz bile FIFA gibi veya Battlefield gibi kendini sürekli oynattıracak oyunlarda bu kütüphanede mevcut.Yine de bir nebze işimi görür mü?
Fakat bütçeniz yetmiyorsa Xbox One da tercih edilebilir. PS3 almayın neredeyse 20 yıllık konsol.
Gamepass içeriğine baktınız mı? İlginizi çeken oyunların sayısı az ise uygun fiyata düşen oyunları indirimde tek tek alıp kütüphanenize eklersiniz. Bu sayede hem daha ucuza gelmiş olur hem de oyunlar sonsuza kadar sizin olur.Bütçe yetiyor konsola ama Game Pass aşıyor bütçeyi.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.