PS3'ü Xbox One S ile takas ederken nelere dikkat edilmeli?

wWalsh

Centipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Playstation 5
PS3 Slim kasam var ama oyunlar TR değil. Bir de 30FPS cogu oyun. Sıkıldım hemen The Last of Us gibi özel oyunları oynadım yetti bana. Xbox One S buldum 1TB beyaz tek kol. Garanti etiketi acılmamıs yani cihaz acılmamış. Sizce ne yapmalıyım? Mantıklı mı? PS4 alacaktım fakat Xbox 6000k ama PS4 en az 10k.

PS3 Slim kasam var ama oyunlar TR değil. Bir de 30FPS cogu oyun. Sıkıldım hemen The Last of Us gibi özel oyunları oynadım yetti bana. Xbox One S buldum 1TB beyaz tek kol. Garanti etiketi acılmamıs yani cihaz acılmamış. Sizce ne yapmalıyım? Mantıklı mı? PS4 alacaktım fakat Xbox 6000k ama PS4 en az 10k.
PS4'ünde ikinci elleri 5-6k diye hatırlıyorum ama.

PS4 fiyatları 6-7k, dediğiniz kadar değil. Eğer sorunuza gelirsek eğer One S daha hiç kullanılmamış da bunu net anlamanız gerek çünkü dolandırılabilirsiniz.

PS4 fiyatları 6-7k, dediğiniz kadar değil. Eğer sorunuza gelirsek eğer One S daha hiç kullanılmamış da bunu net anlamanız gerek çünkü dolandırılabilirsiniz.
ama kendi Cihazım ile Xbox’u kafa kafaya takas edicem

PS4 10k değil asla, One S paralarına bulursun PS4'ü de.
bulamadım valla reis en iyi durumda olanı 8k civarında ben PS3 cihazım ile Xbox’u kafa kafaya takas edicem

ama kendi Cihazım ile Xbox’u kafa kafaya takas edicem

bulamadım valla reis en iyi durumda olanı 8k civarında ben PS3 cihazım ile Xbox’u kafa kafaya takas edicem
Hocam normalde 8'den aşşağı da var da tabi şehirden şehire falan fark ediyor. Yani PS3 ile One S takası hiç mantıksız değil, yapın hocam bana kalırsa eğer One S'in bir sıkıntısı yoksa tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı