PS4 Aldıktan Sonra Kaç Oyun Satın Alayım?

Sercan Çil

Kilopat
Katılım
11 Haziran 2014
Mesajlar
685
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Sevgili dostlar,

Önümüzdeki sene ilk dönem PS4 almaya kesin karar verdim. Hayatımda orjinal oyuna para vermişliğim yoktur ama PS4 alınca illa ki kırdırmam pek mümkün olmayacak ve orjinal oyunlara yöneleceğim. PS4 için alacağım oyun bütçesi 350-400 TL arası olacak. Benim aklımdan Killzone Shadow Fall yüklü PS4 satın alıp üstüne GTA V ve Battlefield 4 satın almak geçiyor. Sizce bu yeterlimidir? Hani GTA V uzun süre beni götürür diye düşünüyorum. Eğer bu oyunlar yetmezse dediğim bütçeye bana oyun önerebilir misiniz? Teşekkürler.
 
Pek bilmiyorum ps4 ve oyunlarını fakat dediğim tarz oyunlar baya bir götürür sizi. Malum çok pahalı oyunlar. Ha birde Watch Dogs alabilirsiniz hem görevleri var hemde şehirde gezebilirsiniz.
 
Senin alacagın dönem FİFA 15 tanıtılmış olabilir 15'i beklemek daha mantıklıca.İlk olarak kesinlikle fifaya yönel can sıkıntısı açısından.Hemen ardından GTA V yönel bu 2 oyun bence temeldir ilk olarak bu ikisinden başlamanı öneririm.Battlefield yerine ise o dönem çıkacak olan The Division'u öneririm.
 
inFamous Second Son ile birlikte Metal Gear Solid oyunlarını öneririm. Çıkınca bir de GTA V alırsınız. Pek alınması taraftarı değilim ama bulunması için NBA veya Fifa alın. Mümkünse ikisini de alın.
 
Oyun başı 60 dolar dijital olarak alırsanız. Bütçenizin yettiği kadar oyun alın, PS+ abonesi olursanız aylık yeni oyunlar kazanırsınız. Abone olmanızı tavsiye derim zira abone olmazsınız online oyun oynayamazsınız. Ayrıca E3 fuarında sony 25 tane free to play olun geleceğini söyledi. Onlarla devam edebilirsiniz. Hali hazırda ücretsiz oyunlarda bulunmakta.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı