PS4 alınır mı?

Xbox One S alabilirisin Game Pass sayesinde oyunlara servet ödemezsin. Ayrıca PS4 alıp kırdırabilirsin ancak hem pahalı hem Online oynayamazsın.

Evde ailece gercekten çok sıkıldık sokağa adımımızı dahi atmıyoruz.
Ve sokağa çıkıp tehlike altında olmak yerini konsol almak istiyoruz daha önce PS3 ile alakalı konu açmıştım herkes PS4 2. el al dediniz.
Ama oyunları çok pahalı gibi geldi bana kafam çok karışık.

Kırdırma olayı tartışılır Xbox şu an alınmaz neden çünkü oyunlarının çoğu tutmadı ve Xbox'a özel oyunlarda gerçekten Xbox aldıracak türden değil PS4 alın ama kırdırmayın bence hayır karşıtı değilim ps Network'den banlanmaya değmez çünkü oyunların çoğu ps network kullanıyor onun haricinde arkadaşlarınızla Online oynamayı geç Online oynamaya veda edebilirsiniz Hitman'deki mastery sistemi çalışmaz gibi örnek verebiliriz.

Hocam PS4 RDR2'de bile kasan bir konsol. Oynarken 15-18 FPS ile oynamaktan çıldırmıştım. Yeni çıkan oyunları hiç kaldırmaz artık. PS4 Pro tercih edilebilir belki.

Hocam konsolda problem olmalı mümkün değil. İnternette tonlarca video var ve hepsi akıcı. Onlara güvenmiyorsanız Digital Foundry kanalına bakın. Ek olarak kendimde Slim cihazda oynuyorum ve şu ana kadar 1 kere dışında FPS düşmesi yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı