Hocam PS4 RDR2'de bile kasan bir konsol. Oynarken 15-18 FPS ile oynamaktan çıldırmıştım. Yeni çıkan oyunları hiç kaldırmaz artık. PS4 Pro tercih edilebilir belki.
Hocam Cuh'u kaç benim 1216B de sorun yokta.
Hocam PS4 RDR2'de bile kasan bir konsol. Oynarken 15-18 FPS ile oynamaktan çıldırmıştım. Yeni çıkan oyunları hiç kaldırmaz artık. PS4 Pro tercih edilebilir belki.
Hiç bakmadım hocam. Şu an elimde de değil arkadaşa verdim. Ancak yeni alınmış PS4. Mayısta MediaMarkt'tan almıştım.Hocam Cuh'u kaç benim 1216B de sorun yokta.
Hiç bakmadım hocam. Şu an elimde de değil arkadaşa verdim. Ancak yeni alınmış ps4. Mayıs'ta MediaMarkt'tan almıştım.
Forumda korsan desteklemiyoruz. Bu tutumunuzdan dolayı moderatörler cezalandırabilir.Ps4 alıp kirdirabilirsiniz oyunlar ucretsiz olur istediğinizi yuklersiniz ben öyle yaptım 2. El bir ps4 alıp
Nasıl bir ürün kullandınız bilmiyorum fakat rdr2yi çok rahat bir şekilde 1080p 32 inç monitörde 60fps sabit ile oynuyorum halen. Slim bu arada. 17 Ağustos 2019'da 1700tl'ye almıştım 500gb versiyonunu.Hocam PS4 RDR2'de bile kasan bir konsol. Oynarken 15-18 FPS ile oynamaktan çıldırmıştım. Yeni çıkan oyunları hiç kaldırmaz artık. PS4 PRO tercih edilebilir belki.
Forumda korsan desteklemiyoruz. Bu tutumunuzdan dolayı moderatörler cezalandırabilir.
4k Samsung QLED 55" TV ile kullanıyorum ben. Belki de bundandır bilemiyorum.Forumda korsan desteklemiyoruz. Bu tutumunuzdan dolayı moderatörler cezalandırabilir.
Nasıl bir ürün kullandınız bilmiyorum fakat rdr2yi çok rahat bir şekilde 1080p 32 inç monitörde 60fps sabit ile oynuyorum halen. Slim bu arada. 17 Ağustos 2019'da 1700tl'ye almıştım 500gb versiyonunu.
Hocam slim 4k desteklemiyor slim kullanıyorsanız 30 fps ve altı almanız normal ama pro 4k'da sıkıntı çıkarmaz pro ise bir gariplik vardır.4k Samsung QLED monitör ile kullanıyorum ben. Belki de bundandır bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.