PS4 alınır mı?

syrexw

Zeptopat
Daha fazla  
Yakın zamanda annemden bir söz aldım. 2 dönemde notlarım iyi olursa PS4 alır mısın diye. Takdir alırsan alırım dedi ciddi gibi duruyor. Ve bende size sormak istedim. PS4 alınır mı hala? Aslında bana göre alınır ama oyunları çok pahalı gibi. Mega paket almayı düşünüyorum. PS4 Slim falan konusunda bilgim yok PS4 Slim mi iyidir yoksa diğerleri mi? Ve hala PS4 alınır mı? Cevap verirseniz, sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4'te zaten iyi ama ben ileri seneleri düşünüyorum PS4 en fazla 2 3 sene daha gider ama Pro'nun daha fazla
Agalar hala Türkiyede ps3 almak isteyen kitle var siz ne devrinden bahsediyorsunuz slimin Türkiyede an az 5 senesi var proda donanım olarak azcık iyi bide 4k televizyonlarda 4k olarak kullanılıyor zaten 4k televizyon yoksa pronunda anlamı yok bence slim al ama son çıkmış mat fat kasada gide kuzenimdede var gidiyor sorun yok.
Ve evet fat kasada durumu iyise alınır

Ben Baktım fakat o fiyata bulamadım Vatan’a falan baktım stok yokmuş. Ne zaman gelir bilmiyorum.
Bazen oluyor adama hediye falan geliyor elimden ciksin diye ucuza bırakabiliyor ya da pazarlıkla 6 7 aylık cihazları 3500e alabilirsin arada oluyor. ama yaza doğru dolar artar ve fiyatlarda artar muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı