PS4 alınır mı?

Zaten en başta wi-fi ile bağlanmak en büyük hata. Online oyun oynamak için ne pc de ne xbox da wi-fi ne olursa olsun kullanılması tavsiye edilmez. Onun yerine ethernet kablosu ile bağlanmak her zaman daha iyidir. Xbox ın alt yapısı daha iyi ama oyuncu az. Yani ps4 de multiplayer da daha rahat ve daha az bekleyerek oynuyorsun. O nedenle bence ps4 multiplayer konusunda daha avantajlı. Ama karar yine senin.

Zaten en başta wi-fi ile bağlanmak en büyük hata. Online oyun oynamak için ne pc de ne xbox da wi-fi ne olursa olsun kullanılması tavsiye edilmez. Onun yerine ethernet kablosu ile bağlanmak her zaman daha iyidir. Xbox ın alt yapısı daha iyi ama oyuncu az. Yani ps4 de multiplayer da daha rahat ve daha az bekleyerek oynuyorsun. O nedenle bence ps4 multiplayer konusunda daha avantajlı. Ama karar yine senin.
Modem salonda benim PS4 odamda. 30 metrelik ethernet kablosu mu alayım? En mantıklısı Wi-Fi normalde ve ben Casper bilgisayarımın bakın Casper bilgisayarımın Wi-Fi'si ile 60 pingin üstünde oyun gördüğümü hatırlamıyorum ve 5 mb/s ile indirebiliyorum ama bu PS4'ün Wi-Fi'si ile zar zor 2 mbit/s görmenin dışında aşırı lag oluyor. XBox One kesinlikle çok daha avantajlı multiplayer oyunlar konusunda. Ben PS4'te 2 dakika bekleyip 500 pingle oynamak yerine Xbox One'de 4 dakika bekler 60-70 pingle oynarım daha iyi valla. He ethernet kablosunda öyle sıkıntılar yok ama bu seferde kesin PSN bir hata vermek zorunda zaten.

Açıkcası bence FPS oyunlarında PS4 başarılı(Online'ı saymassak). Ayrıca oyunları çok pahalı. Yani 90 TL'lik MGSV: Phantom Pain onda 200TL yani 7-8 oyunda bir PS4 parası ödemiş oluyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkcası bence FPS oyunlarında PS4 başarılı(Online'ı saymassak). Ayrıca oyunları çok pahalı . Yani 90 TL'lik MGSV: Phantom Pain onda 200TL yani 7-8 oyunda bir PS4 parası ödemiş oluyorsun .
Onu araştırdım ben. Ya US PSN gibi 60$'a alacaksın ya da Ebay'dan. Birde Phantom Pain nerede 90 TL(indirimsiz)?

Bir kaç aya konsol alacağım ancak multiplayer konusunda Ps4 ve Xbox One arasında kaldım. Ps4'ün Wifi bağlantısı gerçekten sıkıntılıysa ne anlamı kaldı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı