PS4 alınır mı?

Ben ps4 ü ethernet kablosu ile kullanıyorum. 5 metrelik bir ethernet kablosu. En mantıklısı bu çünkü wi-fi ile online oyun oynanmaz. Pc deliler bile wi-fi yi tercih etmiyor onun yerine ethernet kullanıyorlar. Ethernet kullanıyorum ve ping im 100 ü geçmiyor.

Ben ps4 ü ethernet kablosu ile kullanıyorum. 5 metrelik bir ethernet kablosu. En mantıklısı bu çünkü wi-fi ile online oyun oynanmaz. Pc deliler bile wi-fi yi tercih etmiyor onun yerine ethernet kullanıyorlar. Ethernet kullanıyorum ve ping im 100 ü geçmiyor.
En mantıklısı o da hep imkanı olmuyor işte ethernet kablosu kullanmanın.

Orası öyle ama yapacak birşey yok. Görsel anlamda kablo biraz kötü duruyor ama ethernete devam. İnşallah playstation 5'te bu sıkıntıyı çözerler.

Online çok oynayacağım ancak Ps4'ün exclusive oyunlarını da seviyorum örneğin Uncharted 4 çıkacak, o yüzden kararsızım.

İki konsolu değerlendirilecek olursak ps4 daha iyi derim. İkisinin de artıları ve eksileri var ama xbox ın eksileri artılarından daha fazla. O nedenle sadece oyun amaçlı kullanacaksan konsolu hiç düşünmeden ps4 al. Sonradan pişman olacağını sanmıyorum.

Bence ps4 al oyun için indirim takip et ucuza geliyor genelde
Siz de Ps4 alacaktınız herhalde Psn hesabım Baturhan11 ekleyebilirsiniz hocam alınca online oynayabiliriz. :D

Siz de Ps4 alacaktınız herhalde Psn hesabım Baturhan11 ekleyebilirsiniz hocam alınca online oynayabiliriz. :D
Aynen:) inşallah almayı düşünüyorum:) psn de ki sorun olmasa oyunlar da ucuz:) eğer 5bin lira varsa pc toplardm ama yok:) ps4 iyidir:) internet sorunu vs pek kafaya takma herşey in bir sorunu çıkıyor:) sen içinden geleni yap bende çok araştırdım pc toplasn Yok ısınıyor yok fps düşüyor sorun bitmez:) al geç:)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı