PS4 alınır mı?

PS4 Jailbreak yapan çok insan var 2. el rahatlıkla bulabilirsin.

Yapılıyor ancak eski sürümlerine bu da YouTube gibi internetli uygulamaları kullandırmıyor. Sadece offline kullanılabiliyor.

PS3 günümüzde aşırı ucuz değilse alınmayacak 1 cihaz PS4 Jailbreak versiyonlarını 12.500 alabilirsin.

PS3 için söylemedim. PS3 10 yıldır kullanıyorum. Jailbreak daha kolay yapılıyor. PS4 daha korunuyor yapılsa bile eski sürümler kırılıyor. Eski sürümler kırılınca Online kullanamıyorsun. Bu yüzden çekiniyorum zaten PS3 oyunlarını da oynatmıyor. Oyunlar aşırı pahalı ancak attığım linkteki el konsolu alınabilir mi hani çocuk oyuncağı mı olur?

Son düzenleme:
Yapılıyor ancak eski sürümlerine bu da YouTube gibi internetli uygulamaları kullandırmıyor. Sadece offline kullanılabiliyor.

PS3 için söylemedim. PS3 10 yıldır kullanıyorum. Jailbreak daha kolay yapılıyor. PS4 daha korunuyor yapılsa bile eski sürümler kırılıyor. Eski sürümler kırılınca Online kullanamıyorsun. Bu yüzden çekiniyorum zaten PS3 oyunlarını da oynatmıyor. Oyunlar aşırı pahalı ancak attığım linkteki el konsolu alınabilir mi hani çocuk oyuncağı mı olur?

Dediğiniz gibi olabilir ama PS3 oyunları bir süre sonra çekmemeye başlacak 4'ün kütüphanesi çok geniş bu devirde Jailbreak'lı PS3 kullanan PS4'ü rahat 5-6 yıl kullanır.

Son düzenleme:
Ya.

Dediğiniz gibi olabilir ama PS3 oyunları bir süre sonra çekmemeye başlacak 4'ün kütüphanesi çok geniş bu devirde Jailbreak'lı PS3 kullanan PS4'ü rahat 5-6 yıl kullanır.

PS4 bu sefer de televizyon istiyor. PS3 ekranlı ve ayrı ses sistemli yapmıştım PS4 sadece HDMI ile ses ve görüntü aktarıyor PS3 ayrı bir ses çıkışı daha var.

12.500 lirayı PS4 'e vermek saçmalıktan başka bir şey olmazdı. PS3'ten devam edecekseniz, 2. el Series S'lere bakın derim. Oyunlar ucuz, abonelik avantajlı, COD Black Ops 6 da geliyorken fena tercih olmaz.

Biri teşhir ürünü biri ikinci el hangisini almak mantıklı? PS4 sıfırı neden bulamadım?

PS 4 artık alınmaz Series S alın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı