PS4 alınır mı?

abayovski

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, PC'de 1050 Ti ekran kartı var ama artık çoğu oyunu kaldırmıyor. Ben de sadece FIFA 26'da Ultimate Team oynamak için PS4 almak istiyorum. Sizce sorunsuz oynatır mı? Kasma olmasın yeter. Zaten seneye PS4'ten PS5'e geçme ihtimalim var.

Oynayacağım oyunlar FIFA, NBA, UFC gibi olacak; fazlası olmayacak. Ama kasma olursa hiç almam. Bir de fiyatları nedir, bilen var mı?

Xbox Series S tavsiye ederim. Yeni nesil ve PS4 ten kat kat iyi, kendim de kullanıyorum.
bide depolaması çok az ona görede ssd alman lazım microsoftan onuda alcak çünkü artık o 512 gb yetmez

Merhaba, PC'de 1050 Ti ekran kartı var ama artık çoğu oyunu kaldırmıyor. Ben de sadece FIFA 26'da Ultimate Team oynamak için PS4 almak istiyorum. Sizce sorunsuz oynatır mı? Kasma olmasın yeter. Zaten seneye PS4'ten PS5'e geçme ihtimalim var.

Oynayacağım oyunlar FIFA, NBA, UFC gibi olacak; fazlası olmayacak. Ama kasma olursa hiç almam. Bir de fiyatları nedir, bilen var mı?
Fifa ps4 te bazı durumlarda kasma yapıyor ps5 al uzun ömürlü olsun

Aktif hem PS4 hem PS5 kullanicisi olarak söylüyorum kesinlikle 4 alma. O bütçede tavsiyem Series S olurdu. Eger varsa paran tabii ki PS5.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı