PS4 alınır mı?

Öncelikle merhaba kardeşimin şu an 4400 TL'si var ve konsol almak istiyor fakat ne yapacağımıza karar veremedik. Yıl sonuna doğru PS5 çıkacak ve PS5'in çıkışı, PS4 fiyatarını ister istemez etkiler diye düşünüyorum bu yüzden sizce beklemeli miyiz yoksa sizin aklınıza gelen daha mantıklı bir şey var mı?

Ya bekle PS 5 çıkacak öyle bir ucuzlayacak bir de veri şu an %50 Eylül gibi %20 etkileyecek fiyatları zaten ekim gibi falan da yeni nesil konsolar çıkar ya da PC topla çünkü daha karlı şu an ben öyle yaptım alacaktım fiyattan dolayı almadım.

Hocam benim görüşüm yeni nesili bekleyip karar vermeniz.

Öncelikle merhaba kardeşimin şu an 4400 TL'si var ve konsol almak istiyor fakat ne yapacağımıza karar veremedik. Yıl sonuna doğru PS5 çıkacak ve PS5'in çıkışı, PS4 fiyatarını ister istemez etkiler diye düşünüyorum bu yüzden sizce beklemeli miyiz yoksa sizin aklınıza gelen daha mantıklı bir şey var mı?

Bence PS5'i bekle ya da fiyatlarının düşmesini bekle PS 4'lerin.

Eger almak istiyorsaniz alabilirsiniz fakat Xbox One s veya X'lere de bakmanizi tavsiye ederim ben sizin yerinizde olsam PC alirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı