PS4 bu zamanda alınır mı?

PS4 alırsanız uzun süre kullanamazsınız + yeni oyunları oynayamazsınız. Ancak tabiki içindeki exclusive ve diğer güzel oyunları oynarsınız. Şahsen ben para biriktirerek almış olduğum Macbook Pro 2017 ve PS4 cihazlarımı satıp kasa topladım. Dolar aşırı yüksek ama en mantıklı yatırım bence kasadır.
 
Hocam yerinizde olsam olan parayı biriktiririm. Gerekirse 5 6 ay sonra olsun ama tam olsun gider PS5 alırdım. PS4 bile alsanız elbette ileride yeni oyunları canınız çekecek. PS5 alsaydım keşke dersiniz diye düşünüyorum. Şahsen ben öyle düşünürdüm. Lâkin o kadar bekleyemem biriktiremem vs. diyorsanız alın tabii ki yine de PS4. Mümkünse Slim kasa alın.
 
Dostum bence XBOX Series S adlı aleti de düşünebilirsin çünkü oyun fiyatları malum, XBOX Series S yeni bir cihaz olmakla beraber fiyatı da yeni nesil konsollara nazaran daha düşük olacak bunun yanı sıra XBOX gamepass alarak da oyun sorununu çözebilirsin diye düşünüyorum. Şimdi PS4 alsan hem belli bir süre sonra Sony desteği kesecek hem de oyun fiyatları çok yüksek.
 

Geri
Yukarı