PS4 dönemi bitti mi?

Merhaba arkadaşlar. PS4'ü 2-3 yıldır sahip olan arkadaşlarım yavaştan satmaya başlıyor PC almak için. Kullanan tek ben kalacağım sanırım. Yarım sene oldu alalı ben. Siz ne düşünüyorsunuz? Ben sadece exc oynamak için değil tüm oyunları oynamak için aldım. Pek Online oyuncusu sayılmam.
Valla ben de PS4 var satamadım gitti daha uzun sürsün de ömrü satayım.

Merhaba arkadaşlar. PS4'ü 2-3 yıldır sahip olan arkadaşlarım yavaştan satmaya başlıyor PC almak için. Kullanan tek ben kalacağım sanırım. Yarım sene oldu alalı ben. Siz ne düşünüyorsunuz? Ben sadece exc oynamak için değil tüm oyunları oynamak için aldım. Pek Online oyuncusu sayılmam.

Bitmedi 5 yıl daha bitmez bence.

İşte arkadaş kalmayınca PS4'te üzüyor. Bir kaç sene sonra biri kalmazsa 1500 TL'ye satarım çünkü bir kaç sene sonra değeri düşer herhalde.
En büyüğü RDR2 olan ve 20 tanesi AAA sayılabilecek 100 oyunlu, iki Dualshock 4'lü, 1 TB kapasiteli Slim PS4 konsolumu 3500 ₺'ye sattığım için kendimi şanslı hissediyorum

Valla konuyu konsol devri bitti mi şeklinde sormuşsunuz sanki.Konsol devri açıkçası çok bitecek gibi değil.PCsi olan insan da konsol alıyor.Şahsen donanımların bu denli fiyatlarda olduğu günlerde konsol fiyatı çok iyi.7-8 sene ömrü olan bir cihaz.Türkiyede her türlü müşterisi var ve olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı