xCheesy99
Decipat
İşte arkadaş kalmayınca PS4'te üzüyor. Bir kaç sene sonra biri kalmazsa 1500 TL'ye satarım çünkü bir kaç sene sonra değeri düşer herhalde.
Valla ben de PS4 var satamadım gitti daha uzun sürsün de ömrü satayım.Merhaba arkadaşlar. PS4'ü 2-3 yıldır sahip olan arkadaşlarım yavaştan satmaya başlıyor PC almak için. Kullanan tek ben kalacağım sanırım. Yarım sene oldu alalı ben. Siz ne düşünüyorsunuz? Ben sadece exc oynamak için değil tüm oyunları oynamak için aldım. Pek Online oyuncusu sayılmam.
Merhaba arkadaşlar. PS4'ü 2-3 yıldır sahip olan arkadaşlarım yavaştan satmaya başlıyor PC almak için. Kullanan tek ben kalacağım sanırım. Yarım sene oldu alalı ben. Siz ne düşünüyorsunuz? Ben sadece exc oynamak için değil tüm oyunları oynamak için aldım. Pek Online oyuncusu sayılmam.
En büyüğü RDR2 olan ve 20 tanesi AAA sayılabilecek 100 oyunlu, iki Dualshock 4'lü, 1 TB kapasiteli Slim PS4 konsolumu 3500 ₺'ye sattığım için kendimi şanslı hissediyorumİşte arkadaş kalmayınca PS4'te üzüyor. Bir kaç sene sonra biri kalmazsa 1500 TL'ye satarım çünkü bir kaç sene sonra değeri düşer herhalde.
PS2 mi? Ahahaha.PS2'nin bile dönemi şuan zar zor biterken 4 imkansız gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.