PS4 dönemi bitti mi?

"PS5'i bekleyin konsol almak için" havasındaydı herkes ama fiyatı hesaba katmamışlar! Bu bağlamda, mesela konsolla alakasız ama Apple arabası için de heyecanlı değilim. Neden mi? Fiyatı! Vergisiz fiyatı bile TL'ye çevrildiğinde yüksekken ilavelerle nasıl bir fiyatta son bulacağını tahmin edemiyorum.
Mesela iPhone 12 çıktı (bu da konsolla alakasız ama bu da teknolojidir) ama iPhone 5, iPhone 6 kullanan var Türkiye'de.

FIFA 21'im ve PS4'üm ile beraber mutlu mesut geçiniyoruz. PS4'e FIFA çıkmayı sürdürene kadar kullanmaya devam edeceğim. Başkaları için bitebilir fakat benim için en az 5 yıl bitmeyecek.
Ben de öyle hedefliyorum hocam. İşim gücüm bitip eve gelince rahatlamak için açıyorum yatağımda uzanıp oynuyorum. Yazda FIFA sahibi olacağım umarım :D İndirimi kaçırdım son saat fark ettim FIFA 21 indirimini :(

Pek oynanıldığı da söylenemez bence.
Hala exclusive oyunları için alıp 1-2 hafta oynayıp satanlar var.
Ben de öyle hedefliyorum hocam. İşim gücüm bitip eve gelince rahatlamak için açıyorum yatağımda uzanıp oynuyorum. Yazda FIFA sahibi olacağım umarım :D İndirimi kaçırdım son saat fark ettim FIFA 21 indirimini :(
Ben FIFA'yı indirim falan affetmem alırım hocam. Herkesin maddi durumu bir değil ama ilk çıktığında 450 TL'ye almıştım 1 ay rejim yapmıştım öğrenci evinde.

Hala exclusive oyunları için alıp 1-2 hafta oynayıp satanlar var.

Ben FIFA'yı indirim falan affetmem alırım hocam. Herkesin maddi durumu bir değil ama ilk çıktığında 450 TL'ye almıştım 1 ay rejim yapmıştım öğrenci evinde.
Ben tam kartıma para yatırıp Witcher 3 aldım mağazaya girdiğimde bir baktım FIFA 21 80 TL yazıyor hayallerim yıkılmıştı resmen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı