PS4 mü PC mi?

ps4 mü pc mi?

• ps4

Oy: 3 10,7%
  • pc

Oy: 25 89,3%

• Oy verenlerin toplamı
    28

Berke Serin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim 5 yıllık eski bir bilgisayarım var. Şu anda hiçbir oyunu oynatamıyor. Sorum şu sizce bu bilgisayarın yerine 3000 TL bütçeyle bir PC mi toplayayım yoksa PS4 mü alayım?Alacağım şeyi oyun oynamak ve film izlemek için kullanacağım. Bana hangisini önerirsiniz? Özellikle @Recep Baltaş ağabeyimizin fikrini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS ile oyun olayı iyi olabilir ama PC gibi her oyunu oynayamazsın belki. PC biraz daha rahat olur diye düşünüyorum. Oyun ve film için kullanacaksan sadece PS alıp oyun oynayabilir , film için ise eski PC kullanabilirsin. Böyle bir yol da var.

PC.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurtdışında olsan PS4 derdim ama bu ülkede oyuncuyu düdüklemeye çalışan birkaç firma var ki... anca kanser olursun.

PS4 ---> 1500 TL
PSN PLUS --> 4*150 --> 600 TL (4 yıl)
Ekstra oyun kumandası --> 200 TL

Ve almaya zorlanacağın bir sürü fahiş fiyatta oyun var. Üstelik Sony Türkiye desteğiyle. 10 dolarlık oyunu 180 TL'ye almak zorunda bırakılacaksın.

PS4 ile bilgisayarı karşılaştırmayın.Birinden sadece oyun oynuyorsunuz birindende oyunla birlikte her işi yapabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…