PS4 mü, PC mi ?

O zaman Pc den ne farkı kalır ki konsolcuların söyledikleri en önemli avantajlardan biri kaybolacak. 8 yıl boyunca bütün oyunları oynatcaz diyen sony daha 3.yılda yeni konsol çıkarıyorsa sıkıntı var.

Adamlar oynatacagiz diyor ve oynatiyor yaniliyor muyum ? Ben illa Ps Neo almalisiniz demiyorum grafik ve fps takintiniz varsa ,ki olmasi cok normaldir hepimiz oyun oynuyoruz, Neoyu tercih etmeniz . Ps4e yine ayni sekilde oyun gelecek ve tabiki oyunlari oynatacak.

Konuyu tartışmaya gerek bile yok tabiki Pc :) Hem ps3 sahibi hem pc sahibi olarak yaptım yorumumu.
Aynen bende de bilgisayar ve PS3 var. Ps3 ' te The Last Of Us gibi oyunları bitirdim. Bilgisayarda ise Gta 5 oynuyorum ama bayağı keyifli geçiyor. Bilgisayarda kaynaklanan teknik bir arıza sonucu oynayamıyorum. Yeni bir bilgisayar alacağım galiba. PS3 iş görür gibi gibi. Pc şart bence.

Hepinizin fikirleri, görüşleri için teşekkür ederim. Hepinizin yorumunu, görüş ve fikirlerini beğendim. Pc ağırlıklı olarak çıktı sonuç ki bence de pc.

Seçenekler şöyle: Eğer sadece oyun oynayıp internetten film izleyen biriysen PS4 harike bir seçimdir. Ayrıca neredeyse 10 yıl boyunca net oyun oynatır. PS3'ü hatırlayın. Yıl 2006. GTA V çıkış tarihi 2013. 7 yıl sonra çıkan oyunu bile oynatmakta. 2006 yılında toplanan bir pc ile GTA V'i çalıştıramazsın bile. Öte yandan eğer oyun dışında video düzenleme, fotoğraf düzenleme, belge düzenleme ve benzeri uğraşın varsa PC alırsın. Keyfine bakarsın. Bu arada bilmekte fayda var PS3 GTA V'i ve benzeri yeni nesil oyunları grafikten ödün vererek oynatmaktadır. bu PS4 içinde 5 sene sonra geçerli olacaktır.

Hangisinin ihtiyacını daha fazla karşılayacağı noktada bitmeli olay. Hangisine gönlün varıyorsa onu al. Tavsiyem PC olacak sana. PS1, PS2, PS3 kullandım. Bu yaz PS4 yerine PC toplamaya karar verdim. PS'yi özlersem arada çıkarır PS2 de PES 2005 oynarım belki. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı