Sanırım konsol fanboyusun. Buna böyle bir tepki vermen normaldiGörende herkes 4K 144 FPS oynuyor sanacak. Karikatürün orjinali R7 250'si olup 4K 144 FPS oynadığını sanan PC oyuncuları bu arada.
Ben demiyorum ki PC'nin 4K 60 FPS desteği yok. Ama sanırsın ki herkes 4K 60 FPS oynuyor. Çünkü ne zaman böyle bir konu açılsa "aman Allah'ım PC'de 4K 60 FPS desteği var." oluyor. Oysa Steam'da ki oyuncuların sadece %0.10'luk kısmı 4K'da oyun oynuyor. Çoğunluk 1366x768 çözünürlükte oyun oynarken gelip PC'de 4K desteği var da 60 FPS varda demek çok absürt oluyor. Görende sanacak konsollarda 1080P 60 FPS desteği yok. Böyle bütün konsol oyunları 480P 24 FPS sanki. Epey PC fanboyluğu oluyor bu. Doğruları söyleyene de konsol fanboyu denip geçiliyor. Çünkü fanboy olunca başka kim ne derse desin sen sadece internette fanboy olduğun şeyin artı yönlerini görüyorsun ve onun hiçbir eksi yanı olmuyor. Ama azcık düşünebilen insan hemen neyin ne olduğunu kavrıyor. Ölümüne konsola gömünce normal olarak bende tepki veriyorum. Sen benim diğer konularda ki cevaplarımı da oku mesela her şeye fanboy gibi "PS4 al en iyi oyun platformu o" dediğimi görebilecek misin acaba?Sanırım konsol fanboyusun. Buna böyle bir tepki vermen normaldi![]()
İllede 4K'da oynamak gerektirmiyor. Bir sürü neden daha sayabilirim konsol almamak için.Ben demiyorum ki PC'nin 4K 60 FPS desteği yok. Ama sanırsın ki herkes 4K 60 FPS oynuyor. Çünkü ne zaman böyle bir konu açılsa "aman Allah'ım PC'de 4K 60 FPS desteği var." oluyor. Oysa Steam'da ki oyuncuların sadece %0.10'luk kısmı 4K'da oyun oynuyor. Çoğunluk 1366x768 çözünürlükte oyun oynarken gelip PC'de 4K desteği var da 60 FPS varda demek çok absürt oluyor. Görende sanacak konsollarda 1080P 60 FPS desteği yok.
Espriyi anladım zaten. Espride 4K 144 FPS PC'de olup konsolda olmaması ve konsol oyunlarının çoğunun 30 FPS olması. Ama 4K 144 FPS için de 7000-8000 TL bütçe gerekiyor ki konsolun kendisi 1200-1500 TL arası. Neyse işte konsolda rekabet nasıl yok? İyi oynayan kazanıyor işte. FPS oyunları konsolda daha güzel bence. Bir kere Dualshock veya XBox One Controller'a alışınca hele XBox One Controller'a FPS oyunlarında zevk daha bile artıyor. O gamepad ile oynamayı beceremeyip çamur atanların klasik bahanesi. Hani bunu ilk kez duymuyorum ve nedense duyduklarımda ya konsol yok ya da 0/10 oynuyorlar. Triggerlerin titremesi bile ayrı güzel. Ayrıca asıl rekabet konsol da çünkü konsolda herkeste gamepad var. Artık PS4 ise Dualshock 4, XBox One ise Controller. Eşit şartlarda rekabetin daha fazla olması gerekmez mi? Yoksa birinde 5 liralık Everest mouse diğerinde Razer Mamba varken mi rekabet artıyor?İllede 4K'da oynamak gerektirmiyor. Bir sürü neden daha sayabilirim konsol almamak için.
1) Konsolda hiç bir türlü rekabet yoktur. Özellikle FPS oyunlarda. ''Superior Mouse Control'' dediğimiz olayda burda patlıyor.
2) Bir konsolu %90 oyun oynamak için alırsın. Ama bir bilgisayarda istediğin herşeyi yapabilirsin.
3) Grafikler... Ah grafikler... Konsollar ne kadar da yeni nesil. (!)
4) Oyun fiyatları...
Ve daha bir çok neden daha. Ordaki espriyi anlamadın sanırım bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.