FPS oyunu oynayacaksan PS4 alma, kanser olursun. PC al. Story takılacaksan koltuğuna yaslan, PS4 oyna.
Oyun çıktıktan 6 ay sonra alacaksanız tabii uygun olabilir fiyatları. Ben RDR2 için ikinci el PS4 alacaktım, çıkış fiyatı PS4'ün kendisiyle aynı fiyat olunca vazgeçtim.Şu ezberden artık vazgeçin, kimse PS4'e 500 Liradan oyun almıyor.Store'da büyük indirimler oluyor, kardeşlik yapıp 2 kişi ortak oyun alınabiliyor. PS4 kullanmayanlar, bilmeyenler ve tecrübesi olmayanlar neden bu kadar keskin yorumlar yapıyorlar anlamıyorum.
Örnek vereyim şu an EA oyunları indirimde. FIFA 19 134 TL, BF V 159 TL ve BF 1 Devrim 44 TL. Aynı zamanda bunları kardeşlik yaparak yarı fiyatına da alabiliyorsun.
Günceli takip ediyorsan maalesef artık PC'de de durumlar artık pek farklı değil. Benim anlamadığım bizim milletimizde bu konsol anticiliği niye hat safhada ve tecrübesi olmadan biliyormuş gibi yorum yapılıyor anlam veremiyorum.Oyun çıktıktan 6 ay sonra alacaksanız tabii uygun olabilir fiyatları. Ben RDR2 için ikinci el PS4 alacaktım, çıkış fiyatı PS4'ün kendisiyle aynı fiyat olunca vazgeçtim.
Ben şu an PS4 alma yönündeyim hem hikaye oyunları hem de o konsol zevkinden kaynaklı dogru mu sizce?Günceli takip ediyorsan maalesef artık PC'de de durumlar artık pek farklı değil. Benim anlamadığım bizim milletimizde bu konsol anticiliği niye hat safhada ve tecrübesi olmadan biliyormuş gibi yorum yapılıyor anlam veremiyorum.
Konsol kullanımı düşük olduğundan ve geçmişten gelen ''konsoldaki oyunların fiyatı PC'ye göre her zaman fazladır'' algısı yüzünden kullanmayan çoğu kişinin önyargısı var.Benim anlamadığım bizim milletimizde bu konsol anticiliği niye hat safhada ve tecrübesi olmadan biliyormuş gibi yorum yapılıyor anlam veremiyorum.
Ama 3500₺ yeterli değil bu bütçeye bana kalırsa en uygunu playstation ama sizlerinde önerisi benim için önemli.Ne? 9500₺ mi? İyi abarttın şuan. 5000₺’lik bir PC şu anki güncel oyunlar için yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.