2500 TL bütçem var fakat çok kararsız kaldım. 2500 TL'ye şu anda GTX 1050 Ti'lı bir PC zar zor toplanıyor ama PS4 1800 TL'ye Eurasia garantili ve artıdan 5-6 tane güzel oyunla birlikte 2500 TL'ye falan denk geliyor. Xbox One S'i hiç bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
Aslında amacınızı belirtmeniz daha iyi olurdu. Sadece oyun mu oynayacaksınız? O zaman bilgisayar o bütçeye uymaz. PS4 oyunları da pahalı olduğu için Xbox One S alabilirsiniz.
Ama One X'e özel oyunlarda var yani enchanted oyunlar. One X'e özel güçlendiriyorlar. Ayrıca One X 1080p'de daha iyi detaylar sunuyor size. Almışken One X almak geleceğe dönüklük açısından, güç açısından, gelen güncellemeler açısından yarar sağlar.
Oyunlar konusunda ise şöyle düşünün last of us oyununu en fazla 50 saat oynarsınız sonrası yok. Ayrıca Xbox'ın kütüphanesi daha geniş çünkü geriye uyumluluğu var. Yani xbox 360 oyunlarını bile one serisinde oynayabilirsiniz. Xbox 360 oyunları eski oyunlardır ama öyle hepsi piksel piksel oyunlar değildir.
Ayrıca ucuz fiyata çok oyuna sahip olacaksınız. Bence üzmez sizi.
Fikirler kişiden kişiye değişir. Sırf bir özellik için bile insan diğer konsolu tercih edebilir. Ama ölü yatırım asla değildir sonuçta en güçlü konsolu alıyorsun ayrıca şöyle deyim aylık 42 TL'ye 200 tane oyuna sahip oluyorsunuz. Sen seç. Dersen ki benim param bol 50 saatlik otun için bir sürü para veririm PS4 al. Yok dersen ki verdiğim fiyata bir sürü oyuna sahip olayım. Xbox tercih et
Bir arkadaş bulup birbirinizin hesabını konsollarınızda ana hesap yapıyorsunuz. Detaylı bilgiyi google'da bulabilirsin. Ben olsam daha önce dediğim gibi 900 liraya ikinci el PS4 alırım.
Bir arkadaş bulup birbirinizin hesabını konsollarınızda ana hesap yapıyorsunuz. Detaylı bilgiyi google'da bulabilirsin. Ben olsam daha önce dediğim gibi 900 liraya ikinci el PS4 alırım.
Bu Xbox'da var sayılır. Bir üyelik alıyorsun en başta. Sonra diğer Xboxtan üyeliğin olduğu hesaba giriş yapıp ayarlardan home Xbox yapıyorsun 2.konsolu. Sonra o üyeliği iki konsolda da kullanıyorsun.
Kesinlikle PS4'ten uzak durun. Hele ki 2.elinden çünkü zaten 5 yıllık bir konsol yavaş yavaş ömrü doluyor. PS5 gelir 1-2 seneye asıl ölü yatırım PS4 2.el olur. Hem oyunlarda 30 FPS altına düşünce zevk alamazsınız.
Bu Xbox da var sayılır. Bir üyelik alıyorsun en başta. Sonra diğer xboxtan üyeliğin olduğu hesaba giriş yapıp ayarlardan home Xbox yapıyorsun 2.konsolu. Sonra o üyeliği iki konsolda da kullanıyorsun.
İlk olarak evet Xbox kullanıcı sayısı daha az mesela One X ilk çıktığında 2700 TL idi ve fazla iyi oyunu yoktu. Şuan 2000 TL ve en güçlü konsol yani alınmalı.
Oyun kısmına gelirsek eğer sıkı bir oyuncu iseniz bir oyun çıktığında mesela GOW4 bunun 6 ay boyunca fiyatının düşmesini beklemezsiniz. Mesela Xbox'ta BF5 6 ay sonra Gamepasse gelecek. State of decay 2 ilk çıktığında Gamepass'e geldi. Sea of thieves de aynı şekilde.