PS4 mü, PC toplama mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Keremfx

Kilopat
Daha fazla  
2500 TL bütçem var fakat çok kararsız kaldım. 2500 TL'ye şu anda GTX 1050 Ti'lı bir PC zar zor toplanıyor ama PS4 1800 TL'ye Eurasia garantili ve artıdan 5-6 tane güzel oyunla birlikte 2500 TL'ye falan denk geliyor. Xbox One S'i hiç bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aslında amacınızı belirtmeniz daha iyi olurdu. Sadece oyun mu oynayacaksınız? O zaman bilgisayar o bütçeye uymaz. PS4 oyunları da pahalı olduğu için Xbox One S alabilirsiniz.
E çok oyun oynayacaksınız cevabı verdiniz işte. Xbox alacaksınız demek bu.
Ea access ile aylık 12tlye yıllık 65tlye 48 tane oyuna sahipsiniz.
Gamepass ile aylık 30tlye 140+Oyuna sahipsiniz.
Golf üydlik de online oyun oynamak için gereklidir. Hem ayda 5 tane oyun verir. Bunların 2 tanesi de +100tl oyunlar
Yani Xbox almaya baya yatkınım ama pişman olmam umarım.

One X düşünüyorum. Monitörüm 21.5 inç Viewsonic'in bir monitörü televizyonda Samsung'un 1920*1080 bir televizyonu.

one x düşünüyorum monitörüm 21.5 inç wiewsonicin bir monitörü televizyonda samsungun 1920*1080 bir televizyonu
Monitörünüzün hz değeri nedir acaba. Sadece Xbox one x e gelecek 120Hz güncellemesi işinize yarar mı diye soruyorum.
Bu arada dediğim gibi ben de x alacağım. Merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz. Mesela neyden dolayı pişman olmaktan korkuyorsunuz?

Monitör pekte iyi değil 75 Hz :D İşime yaramaz ama S de alabilirim oyunlardan dolayı pişman olmaktan korkuyorum pek çeşitlilik yok gibi.

Ps4 veya ps4 pro al. Sırf god of war çıkar çıkmaz 300 tl olduğu için dezavantajda bulunanlara bakma onunda fiyatı aylar sonra düşecektir. Takip edersen indirimleri çok güzel oluyor..

Ps4 veya ps4 pro al. Sırf god of war çıkar çıkmaz 300 tl olduğu için dezavantajda bulunanlara bakma onunda fiyatı aylar sonra düşecektir. Takip edersen indirimleri çok güzel oluyor..

Dediğini düşüneceğim ama Xbox mantıksız mı yani ölü yatırım mı?

Asıl en büyük pişmanlığın Xbox'ın PS kadar yaygın olmamasından dolayı yaşayacaksın.

Onu da kardeşlik yapıp isterse hemen 150'ye alabilir zaten.

Kardeşlik sistemi nasıl oluyor 1 oyun 2 hesapta mı oynanılabiliyor anlamadım :D

Evet normal kullandığımız PC nin konsol hali. PC al daha iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı