heraclus
Kilopat
Fazla oyun oynamıyorum. Just Cause 3'te oyunu fazla zorlayınca oyunda 5-6 saniye kasma oluyordu. Şuan için ciddi bir sorun yok. İleride bazı oyunlarda sorun olabilir diye söylemiştim. PS4'ü hepsiburada, gittigidiyor veya n11'den alabilirsiniz. Gittigidiyor ve n11 sitelerinde mağaza ve ürün yorumlarına bakmayı sakın unutmayın. Hıyar çıkmasını istemessiniz herhalde. Güvendiğiniz yerler varsa elden de alabilirsiniz. Şahsen ben elden almıştım. İnternete güvenmediğimden değil. Kargonun gelmesini beklememek için. Bu arada 500gb olan modeli değil de 1TB olan modeli alsanız daha iyi olur. 500 GB yeter de artar demeyin. 400 GB ile geliyor zaten.(100 GB Sistem kendine ayırmış muhtemelen)Oyun boyutları da çok büyük. 500 GB ve 1TB arasında 100 TL bir fark oluyor. Zaten siz genişletmek isterseniz 200 TL 1 TB'lık harici HDD'lerTeşekkür ederim, yalnız 'oyunları nereden alırım?' değil, ''PS4'ü nereden daha güvenilir şekilde alabilirim'' şeklinde sormuştum.Ek olarak hangi oyunlarda ne sıklıkla kasma yaşıyorsunuz?