3 saatlik emekle PlayStation kırmak mı, yoksa 5 dakikada Game Pass alıp yeni çıkacak olan tüm oyunları oynayabilme şansı mı iyi? Forza Horizon 5 mesela, Game Pass'e gelecek.Kendim 0 TL'ye 3 saatimi harcayarak kırdım hocam
3 saatlik emekle PlayStation kırmak mı, yoksa 5 dakikada Game Pass alıp yeni çıkacak olan tüm oyunları oynayabilme şansı mı iyi? Forza Horizon 5 mesela, Game Pass'e gelecek.Kendim 0 TL'ye 3 saatimi harcayarak kırdım hocam
Ya kardeşim emek hırsızlığı da yapma, zamanını da kırmakla boşa harcama. Al geç Series S'i bir de üstüne Gamepass. Hem PS4'e göre performansı çok daha iyi olur. Ayrıca dediğin çok mantıksız. PS4 alıyorsun ama online oynayamıyorsun işe bak ya!Fikrim yok. Ancak o kadar oyuna tanesine 500 TL verip bırakmaktansa kırdırıp çatur çutur oynarım bedavaya. 20-30 TL olsa ben de almak isterim orijinalini orası ayrı.
Kendim 0 TL'ye 3 saatimi harcayarak kırdım hocam.
Hocam orası öyle de mesela Last Of Us 2 mükemmel bir oyun o yok Game Pass'te almak istesen bir ton para lazım olacak. Yine de tercih meselesi.Ben de o yüzden diyorum Game Pass sisteminin daha iyi olduğunu, aylık 30-40 liraya yüzlerce oyuna erişimin oluyor.
Sırf Exclusive oyunlar için o konsola o para verilmez.Hocam orası öyle de mesela Last Of Us 2 mükemmel bir oyun o yok Game Pass'te almak istesen bir ton para lazım olacak. Yine de tercih meselesi.
3 saatte kırdıktan sonra her seferinde 5 dk'da kırıp oyuna devam edebiliyorsunuz. Ama tercih meselesi yine de.3 saatlik emekle PlayStation kırmak mı, yoksa 5 dakikada Game Pass alıp yeni çıkacak olan tüm oyunları oynayabilme şansı mı iyi? Forza Horizon 5 mesela, Game Pass'e gelecek.
Evet çok güzel Exclusive oyunlar var fakat sırf o yüzden PS4 almazdım açıkçası, Game Pass sistemi şu an için rakipsiz ve özellikle bizim ülkemizde büyük nimet, ayrıca Series S her türlü daha uzun ömürlü ve daha performanslı PS4'ten.Hocam orası öyle de mesela Last Of Us 2 mükemmel bir oyun o yok Game Pass'te almak istesen bir ton para lazım olacak. Yine de tercih meselesi.
youtube da videolar var kendin kırarskn 1 saat sürmez.PS4 Türkiye'de kırdırılıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.