PS4 mü, Xbox mı?

Fikrim yok. Ancak o kadar oyuna tanesine 500 TL verip bırakmaktansa kırdırıp çatur çutur oynarım bedavaya. 20-30 TL olsa ben de almak isterim orijinalini orası ayrı.

Kendim 0 TL'ye 3 saatimi harcayarak kırdım hocam.
Ya kardeşim emek hırsızlığı da yapma, zamanını da kırmakla boşa harcama. Al geç Series S'i bir de üstüne Gamepass. Hem PS4'e göre performansı çok daha iyi olur. Ayrıca dediğin çok mantıksız. PS4 alıyorsun ama online oynayamıyorsun işe bak ya!

Hocam orası öyle de mesela Last Of Us 2 mükemmel bir oyun o yok Game Pass'te almak istesen bir ton para lazım olacak. Yine de tercih meselesi.
Evet çok güzel Exclusive oyunlar var fakat sırf o yüzden PS4 almazdım açıkçası, Game Pass sistemi şu an için rakipsiz ve özellikle bizim ülkemizde büyük nimet, ayrıca Series S her türlü daha uzun ömürlü ve daha performanslı PS4'ten.

PS4 exclusive oyunları 10'u geçmiyor Game Pass ile 100'den fazla oyuna çok az bir ücretle ulaşmak varken PS4 exclusive oyunlarını almak istemezler insanlar ekonomiden dolayı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı