PS4 mü Xbox mı?

RightCloud

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 10k bütçe var PS4 mü Xbox Series S mi almamı önerirsiniz? Bir de satın almam için link koyarsanız sevinirim. Teşhir ürünü veya 2. el olsa da olur zaten 0'a bu fiyat olmaz.

İkinci el link koymak demek sana bilmeden güven vermek demektir, kendin bakabilirsin, kimseyi zan altına itme.

Teşhir diye bir şey yok artık zaten, hele PS4'e. Alet zaten çok eski.

Bence PS4.

Ben olsam PS alıp bir sene PS Plus Deluxe ile özel oyunları vs. Oynayıp satıp Series S geçerdim.

PS4 10 senelik cihaz artık yeni oyunlar gelmemeye başladı içerisinde HDD var çoğu oyun 30 FPS çalışıyor ayrıca fan seside var bunu da hesaba katın kendim güncel olarak Xbox Series S kullanıyorum SSD inamılmaz fark ediyor quick resume gibi özelliklerde var yeni oyunlar zaten geliyor Cyberpunk 2077 gibi PS4'te 30 FPS çalışan çoğu oyun 60 FPS çalışıyor ben memnunum özel oyun mevzusuna gelecek olursak elle tutulur 20-30 oyun için eski nesil konsol almaya gerek olmadığını düşünüyorum zaten oyunların 500-1000 lira gibi fiyatlara satıldığınıda hesaba katmanız lazım Xbox'ta geriye dönük uyumluluk özelliği sayesinde eski nesilden kalma Xbox classic, Xbox 360 oyunlarını oynayabiliyorsunuz burada 400-500 oyundan bahsediyoruz hepsi döneminde çıkmış kaliteli oyunlar ve bunları PS4 de oynayamazsınız umarım önerilerim faydalı olmuştur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı