PS4 mü Xbox mı?

PS4'mü Xbox'mı

  • PS4

    Oy: 6 75,0%
  • Xbox

    Oy: 2 25,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    8
Ben alacak olsam PS4 alırdım. Ne bileyim daha havalı geliyor. Ayrıca Türkiye'deki konsol kullanıcılarının çoğunluğu PS kullanıyor. Haliyle forumlarda daha çok bilgi edinebiliyoruz.
 
Şöyle bi durum var ki tamam, ikisi de oyun konsolu olabilir ama ben bir genelleme yapacağım. Ailenle veya arkadaslarınla da eğlenmek istiyosan Xbox, çünkü Kinect ile gayet eğlenebiliyorsun arkadaslarınlayken. Ha Kinect sevmezsin, spor uygulamaları var. Benim gibi UFC hastasıysan gayet eğlenirsin. Tamam, PS4 ozellik bakımından üstün ama bu oyunlara pek yansımıyor. Ya da ben oyuncuyum arkadas, alırım oyunumu oynarım, uygulamasıyla uğraşamam dersen PS4'ü seç. Söylemeyi unutmadan, bence daha konsol için erken. Ben ikisini de kullandım. Daha konsola özel oyun bakımından biraz yetersizler, az daha bekle.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski konsollara bi kaç yıl oyunlar tam gaz cıkmaya devam edicektir. Bütce sıkıntın varsa 360 alabilirsin Türk kitlesi var oynayan hala. One almak isteyen olursa Türkiye'ye gelmesini beklemesinde fayda var.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı