PS4 mü, Xbox one mı?

Şunu anladım, Xbox 360-PS3 nesilinde, Xbox 360 daha performanslıydı, frame rate ve grafik konusunda. Örneğin; Red Dead Redemption oyununu ele alalım. PS3'de iken=1152x640 (QAA) çözünürlükte idi, Xbox 360'da iken=1280x720 (2xAA) idi. Xbox 360 birçok oyunda daha performanslıydı PS3'e göre. Fakat insanlar exclusive için PS3'ü tercih ediyordu. Yani konsol alırken çözünürlük değil, exclusive kime hitap ediyorsa o alınmalı.

Ikiside neredeyse aynı görüntü kalitesi veriyor. Hangisini alman sana kalmış. Ama bakacağın önemlerden bir şey iki konsolunda oyun fiyatlarına bakın hangisi ucuz geliyorsa onu alın derim :)

İki konsolda da ortak olan bir oyunum yok. Ama Sunset Overdrive ve Rise of Tomb Raider oynadım. Kendim grafiksel anlamda devasa farklar göremedim. Renk paleti daha açık geldi bana XBox One'ın o kadar. Elbet epey dikkatlice bakınca fark olacaktır ama zaten iki konsolda da AA yok.
He ben PS4 alırdım çünkü Exc. oyunlarının çoğunu PC'ye çıkartacaklarını açıkladı adamlar.

ben cumartsı günü media markt magazasına gittim ordaki görevli bana xbox geliştireceği yazılımla oncekı tüm oyunları kullanabileceğimi, orsa ps4 de ps3 oyunları oynayamacağımı ve ps4 dekı bataryanın dahili olduğunu bellı bır sure sonra xbox kadar kullanıssız olacagını soyledi. bana açıklaması garip geldi xbox un yapacağı bu geliştirmeyi nasıl biliyor olabilir kaldı ki bu uygulamayı ps4 yapamaz mı? sonuçta ciddi bir pazar savaşı var. kafam epey karıştı...

Grafiğe takilirsan durma PC al. Hangisinin Exc. ve Gamepadi'ni seviyorsan onu al. Ama online oynayacaksan Xbox'tan şaşma Ps3'te MW3 oynuyordum illet edip bıraktım oyunu :)

Gamepad önemli o yüzden onu gidip kesinlikle denemenizi öneriyorum. Xbox 360'ta Gta 5'i çok rahat oynarken PS4'te bir türlü alışamadım açıkcası, tabi herkes için farklı bu olay.:)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı