Ps4 Pro alınır mı? PS5 beklenmeli mi?

Yasin Temel

Centipat
Evet selamlar sosyalliler. Sizce bu zamanda PS4 Pro alınır mı? PS5 beklenmeli mi?
Şu an PS4 Pro alsam kaç sene kullanabilirim?
Ölü yatırım mı olmuş olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 1000 dolara falan çıkmaz PS3 yaptıkları gibi yüksek fiyat koymazlar tahmini fiyatı 400 dolar olur.

Kesinlikle PS5 bekleyin.
400$-450$ civarında olur.

Ayrıca beklemeye gerek yok. PS5 çıkana kadar ne oynayacaksın? Nasıl zaman geçireceksin? PS3'U 2012'de alanlar bile pişman olmamışken PS4'ü 2019'da alanlar neden pişman olsun?

Hele hele benim beklediğim oyun, Last of Us gelmemiş.

Ben zaten bu yaz PS4 alacağım.

Ayrıca beklemeye gerek yok. PS5 çıkana kadar ne oynayacaksın? Nasıl zaman geçireceksin? PS3'U 2012'de alanlar bile pişman olmamışken PS4'ü 2019'da alanlar neden pişman olsun?
PS4'te geriye uyumluluk yok demek yanlış olmaz sırf PS3 özel oyunları için bile alınabilir bir konsol ama PS5 geriye uyumluluğun iyi olacağını söyleniyor o yüzden saçma bulunuyor şu an PS4 Pro almayı alınacaksa 2. el PS4 alınabilir.

PS4'te geriye uyumluluk yok demek yanlış olmaz sırf PS3 özel oyunları için bile alınabilir bir konsol ama PS5 geriye uyumluluğun iyi olacağını söyleniyor o yüzden saçma bulunuyor şu an PS4 Pro almayı alınacaksa 2. el PS4 alınabilir.
Üstat, geriye uyumluluk diyorsan Xbox One alacaksın. Şimdi GTA IV gibi bir şah eseri oynamak isteyen biri PS3 mü arayacak? Xbox One'da çoğu eski nesil oyunu var ayrıca gamepass gibi bir rahatlık var.

Bence ucuz PS4 alıp 3 sene kullanılır. 2022'de PS5'e geçilebilir. Şimdi PS4 ilk çıktığında oyun yoktu. Millet PS3'e bile dönüyordu çünkü PS4'de hem oyun yoktu hem de potansiyelini tam kullanamamıştı. 2 sene sonra PS4'e çok iyi oyunlar çıktı hem de o gücünü kullanabilir oldu. 2017'de kimse PS3'ün yüzüne bakmıyordu.

PS4'ün son sürümleri kolay kolay bozulmuyor. 5 sene bile kullanılır.

Ne yatırımı bilader? İş mi kuruyorsun oyun mu oynayacaksın? Şu an düşünmeye başladıysan oyun oynamak istediğin için. Bir şeyler bekleyerek hayat geçmez. Tuhaf tuhaf konuşuyorsunuz. Psikoloğa görünseniz sizi ilaç tedavisine başlatır. Ps4 pro alırsın oynamaya başlarsın. Ps5 çıktığında bu konuda ikileme düştüğünü bile unutursun. Hatırladığında aptallığına gülersin.
Geriye uyumluluk olmaması çok kötü. İlk kez öğrendim bunu. O yüzden xbox alırdım ben. Ondan uyumluluk tammış. Benim sürekli oynadığım eski oyunlar vardır. Onlara ulaşamayacaksam konsol almak anlamsız. Bir PC oyuncusu o yüzden geçmiyor konsola.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı