PS4 Pro hangi cuh modeli alınmalı?

En az fan sesi olan Slim cihazlardı galiba.

Hocam Series S evet çok güçlü ama bana hitap eden oyunlar yok neredeyse ben. RDR2 God of War The Last of Us tarzı seviyorum.
Xbox'un özel oyunları ilgimi çekmiyor.

Pişman olursunuz ben PS'ciyim Series S'e geçmeyi kaç kere düşündüm şu anlık duruyorum. Birkaç kere oynarsınız excleri canınız sıkılır artık aynı şeyleri yapmak mide bulandırıcak hale gelir. Hem HDD'den dolayı hem de oyun fiyatlarından dolayı.
Xbox varsa PS4 zaten gerek yok ama arkadaş PS oyunlarını seviyor Xbox'ı karıştırma Türkiye'de PS4 Pro'un 4 senesi var.
Ne demek 4 senesi var Sony'den haber falan mı aldın bu konsolların 1-1.5 sene sonra ömrü biter. Yeni çıkacak oyunlar istisnalar hariç PS5'e gelecek yalan yanlış bilgi verme.

Xbox varsa PS4 zaten gerek yok ama arkadaş PS oyunlarını seviyor Xbox'ı karıştırma Türkiye'de PS4 Pro'un 4 senesi var

Evet Xbox Series S'in kalitesini tartışmam bile ama bana hitap etmiyor
Pişman olursunuz ben PS'ciyim Series S'e geçmeyi kaç kere düşündüm şu anlık duruyorum. Birkaç kere oynarsınız excleri canınız sıkılır artık aynı şeyleri yapmak mide bulandırıcak hale gelir. Hem HDD'den dolayı hem de oyun fiyatlarından dolayı.

Ne demek 4 senesi var Sony'den haber falan mı aldın bu konsolların 1-1.5 sene sonra ömrü biter. Yeni çıkacak oyunlar istisnalar hariç PS5'e gelecek yalan yanlış bilgi verme.

Hocam hep silahlı oyunlar var evet severim ama bir zaman sonra sıkıyor. Ben daha çok Game Pass dışı oyunları seviyorum.

Evet Xbox Series S'in kalitesini tartışmam bile ama bana hitap etmiyor.

Hocam hep silahlı oyunlar var evet severim ama bir zaman sonra sıkıyor. Ben daha çok Game Pass dışı oyunları seviyorum.
Her oyun tabii Game Pass'te yok ayrıyeten Store'a bakmanız lazım özel fiyatlandırmalarla çok iyi fiyatlara oyunlar alıyor arkadaşımdada Series S var çok güzel indirimlerden ne oyunlar topladığı oldu.

Türkiye için dedim dünya için değil Türkiyede ps3 kullanan bir kesim bile var evet dünya çapında çok ömrü kalmadı Türkiye için bakarsak belki bi 4 yılı var ve xbox istemiyor arkadaş xbox mı ps dersen bende xbox derim ama arkadaş ps istiyor yani xboxda kalması için zorlama kararını vermiş

Benim baktığım bir cihaz var kutuda Sony Türkiye garantisi yazıyor faturada Sony Euraisa yazıyor bir şey fark eder mi?

Sony oyunları için hocam. Gerçekten Series S'i açıyorum oynayacak bir şey bulamıyorum kapatıyorum PS4'de kullandım mükemmel zaman geçiriyordum.

Bütçeni zorlayıp PS5 düşünmez misin? PS4 Pro vs tamam bugün de iyiler ama ben verilen paralara acıyorum o kadar eski makinelere.

Bütçeni zorlayıp PS5 düşünmez misin? PS4 Pro vs tamam bugün de iyiler ama ben verilen paralara acıyorum o kadar eski makinelere.

Hocam en fazla yazın çalışıp PS5 alabilirim ama bilerek PS4 Slim almak istiyorum. Her zaman piyasası olan alet şu an bile PS3 satılıyorsa PS4 de satılır.

Hocam zaten bilerek Slim istiyorum Pro'lar çok sesli

Hocam onun için yazın çalışmam lazım o zaman alırım

Son düzenleme:
Hocam en fazla yazın çalışıp PS5 alabilirim ama bilerek PS4 Slim almak istiyorum. Her zaman piyasası olan alet şu an bile PS3 satılıyorsa PS4 de satılır.

Hocam zaten bilerek Slim istiyorum Pro'lar çok sesli

Hocam onun için yazın çalışmam lazım o zaman alırım
Heh bende bunu demek istiyorum(en baştaki cümle)

PS5 aldım PS4 Pro'dan hiçbir farkı yok :D geri döndüm PS4 Pro'ya, PS4 Pro hem daha uygun hem aynı performans, sadece SSD var 10 snye geç açılsın ne olacak hadi 5 dk a:d geç acılsın :D ne olacak, PS4 Pro yeterli PS5 7-8bin TL düşünce alınır :D 18 bin verilmez, bir de PSN Plus'dan delux aldım kebap, PS4 Pro candır. Pro alacaklar 7016b alsın 7116b 7216b almayın :D tamam onları sessiz yapmışlar bir tık daha, ama gel görki sıcaklık arttı onda da, fan yapragı sayısını azaltmışlar :D sesini azaltmak için.

PS5 aldım PS4 Pro'dan hiçbir farkı yok :D geri döndüm PS4 Pro'ya, PS4 Pro hem daha uygun hem aynı performans, sadece SSD var 10 snye geç açılsın ne olacak hadi 5 dk a:d geç acılsın :D ne olacak, PS4 Pro yeterli PS5 7-8bin TL düşünce alınır :D 18 bin verilmez, bir de PSN Plus'dan delux aldım kebap, PS4 Pro candır. Pro alacaklar 7016b alsın 7116b 7216b almayın :D tamam onları sessiz yapmışlar bir tık daha, ama gel görki sıcaklık arttı onda da, fan yapragı sayısını azaltmışlar :D sesini azaltmak için.
Hocam şakaysa komik değil . Nasıl fark yok. Hadi hız senin için önemli olmayabilir ama örneğin benim için önemli ben yükleme ekranı beklemekten rahatsız oluyorum her şeyden önce gerçek 4K 60FPS -120fps oyun deneyimi sunuyor. Elinde tuttuğun dualsense zaten dualshock 4'ü tokatlar . Işın izleme sunuyor. Ayrıca 2023'ten sonra PS4 desteği kesildiğinde hala pro'ya destek vereceklerini mi sanıyorsun? Bence büyük hata etmişsin ki bu ülkede ve ekonomide o cihazın 7-8 bin tl ye düşmesi çok zor eğer gidişat bu şekilde olursa.

Hocam şakaysa komik değil. Nasıl fark yok. Hadi hız senin için önemli olmayabilir ama örneğin benim için önemli ben yükleme ekranı beklemekten rahatsız oluyorum her şeyden önce gerçek 4K 60FPS -120FPS oyun deneyimi sunuyor. Elinde tuttuğun DualSense zaten DualShock 4'ü tokatlar. Işın izleme sunuyor. Ayrıca 2023'ten sonra PS4 desteği kesildiğinde hala Pro'ya destek vereceklerini mi sanıyorsun? Bence büyük hata etmişsin ki bu ülkede ve ekonomide o cihazın 7-8 bin TL'ye düşmesi çok zor eğer gidişat bu şekilde olursa.

Hocam hız gerçekten önemli Xbox Series S kullanıyorum inşallah PS4 alırsam hızına alışabilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı