PS4 Pro ne kadar eder?

Anlıyorum ama 500₺ daha verip 2 yıl garantili ürün almak mantıklı olan. 1 yıl garantisi kalmış olsa dediğinizde haklısınız ama kalmamış garantisi.
Garantisinin bittiği için fiyatı azaltmamalı bence. 3500TL oyunlar dahil garantisi bitmiş bir PS4 Pro için iyi bir fiyat.
 
Hocam dolar arttı ve oyunlar da pahalı. Ayrıca fazla kullanmadım.

Bu bir satıcı düşüncesi, fazla kullanmasanız bile neredeyse 2. yılını dolduracak bir konsola sıfır fiyatından 500 TL daha az vermek bana mantıklı gelmediği için böyle dedim. Ben mantıklı bir şekilde ürün almak istediğimde böyle düşünüyorum. Ayrıca konsolun hangi seri olduğu gibi detaylar da var. Buna bağlı olarak cihazın sorunları var mı yok mu ya da ileride olabilir mi gibi detayları da görmüş oluyoruz. Almayacağım için hangi seri numaralarının sorunlu olduğunu bilmiyorum ama bu seri numarası detayını araştırıp ona göre daha fazla ya da daha az fiyat yazabilirsiniz. Oyunlar şu an pahalı, 2. el oyun mantığında düşünün sonuçta sıfır oyun fiyatını eklemiyorsunuz oyunlara her ne kadar dijital olsalar bile 300-500 TL'lik bir kutulu oyun 2. el olarak 100 veya daha aşağı fiyatlara bulunabiliyor bir şekilde. Ayrıca her oyun AAA ve herkese hitap edecek oyunlar olmadığından God of War, Marvel's Spider Man, Injustice ve çok gerek duymasam da Tekken 7 ilgimi çekerken Uncharted, The Last of Us oyunları da çok ucuza 2. el olarak bulunabilir oyunlar. Yani her oyunu istemiyorum diyemeyecek alan kişi o yüzden diğer oyunlar pek iç açıcı da değiller benim için.
 
Son düzenleme:
Bu bir satıcı düşüncesi, fazla kullanmasanız bile neredeyse 2. yılını dolduracak bir konsola sıfır fiyatından 500 TL daha az vermek bana mantıklı gelmediği için böyle dedim. Ben mantıklı bir şekilde ürün almak istediğimde böyle düşünüyorum. Ayrıca konsolun hangi seri olduğu gibi detaylar da var. Buna bağlı olarak cihazın sorunları var mı yok mu ya da ileride olabilir mi gibi detayları da görmüş oluyoruz. Almayacağım için hangi seri numaralarının sorunlu olduğunu bilmiyorum ama bu seri numarası detayını araştırıp ona göre daha fazla ya da daha az fiyat yazabilirsiniz. Oyunlar şu an pahalı, 2. el oyun mantığında düşünün sonuçta sıfır oyun fiyatını eklemiyorsunuz oyunlara her ne kadar dijital olsalar bile 300-500 TL'lik bir kutulu oyun 2. el olarak 100 veya daha aşağı fiyatlara bulunabiliyor bir şekilde. Ayrıca her oyun AAA ve herkese hitap edecek oyunlar olmadığından God of War, Marvel's spider man, Injustice ve çok gerek duymasam da Tekken 7 ilgimi çekerken Uncharted, The Last of Us oyunları da çok ucuza 2. el olarak bulunabilir oyunlar. Yani her oyunu istemiyorum diyemeyecek alan kişi o yüzden diğer oyunlar pek iç açıcı da değiller benim için.

PS4 Pro'da sorunlu bir seri yok. Zaten 3 ana seri var tek farkları son seride fan devrini bir tık kıstılar ve bu da kötü anlamda (7216B) cihazın sıcaklığını yükseltti. Aralarındaki asıl fark ilk çıkan serinin 4 yaşında olması.
Fiyatlandırmaya gelirsek 3000 liranın üzerinde PS4 Pro'ya para verilmez. 1900 liraya cillop gibi Slim varken neden 1000 TL fazla vereyim. Oyunlara gelirsek sattığın adama hem PSN hem de bağlı olduğu " email " adresini şifresiyle vermeyeceksen dijital oyunları sayma. Dijitalin silinmesi bir formata veya adres onayına bakar.
 

Geri
Yukarı